Monday, December 24, 2012

Do vánoc vánoční :)





Zítra slavíme ve španělské rodině jen večeří, dárky si budeme dávat až 25. a Ježíšek k nám domů přiletí 26., jak jednoduché. :)
Já a moje polovička jsme onemocněli, dítko si od včera dělá úrazy, tak mám dojem, že nejlépe se má to malinké v bříšku. Ještě zdaleka nemám všechno nachystané, ale protože to nemusí být do zítra, tak mám ještě čas. Ušila jsem ještě ubrusy, polštářky a sedák pro Ondráška, pomalu vyzdobuji bydlení, krabičky s cukrovím jsou nachystané.... těším se na to, až si poslechnu vánoční koncert, až uvidím radost malého a hodlám se kochat každou maličkostí :).

Všem ze srdce přeji krásné a pohodové vánoce!!!! :)

6 comments:

  1. Kochej, kochej, celý život si budeš pamatovat ta rozzářená očička :) My to dnes už máme za sebou. Kryštof dostal klíč od zamčeného pokoje, pečlivě ho hlídal, nás hlídal a stejně se to tam rozsvítilo...safra, jak to děláte? ;)) No, jak, Ježíšek to holt umí. Bylo to krásné, jenom vás jsme postrádali, ale příště si to vynahradíme. Ať to máte taky hezké, přejeme vám krásné dny.

    ReplyDelete
  2. Jen si vsechno uzijte a radujte se a take se brzy uzdravte.

    ReplyDelete
  3. ta naše nová, celorodinná tradice: omarodit na Vánoce je asi nějaké varování. letos jsem ani nemyla okna, ani nepekla dvacet druhů cukroví, pro dárky jsem z donucení vyrazila "naživo" jen jednou, když selhala balíková dodávka pošty a přesto celé svátky chodím s krabicí kapesníků a paralenů. A jak tak čtu, nejen já. Pro sebe řešení vidím, ale netroufám si ho tady zveřejnit. (nechci rozladit milovníky Vánoc). :D
    P.S. Klíčníka je skutečně třeba vyměnit. Ten náš na Ježíška dávno nevěří a moc dobře ví, jak fungují elektrické rozvody a časovače spínačů. Ale nechtěl babičce kazit radost ;)
    Tebe ovšem čeká ještě několik let hezkých pohádkových vánočních zázraků. To je prima, že?

    ReplyDelete
  4. Tak tu doufám, že jste si to tam u Vás hezky užili, že byla veliká radost pod stromečkem a očička rozzářená, a co miminko - dostalo taky nějaký dárek od Ježíška? A co skorodvojitá maminka, jak se cítí? A kdy že to miminko v tom dalším roce vůbec můžeme čekat? Už se hrozně těšíme! Myslíme na Vás a posíláme pozdravení :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miminko nedostalo nic, stačí pusinky a to, že přemýšlím, jak mu udělat pokojíček. Já se cítím dobře, ikdyž teda nafoukle :D, prostě teď asi rosteme. Miminko budu mít jako dárek k narozeninám, hezký, že? :)
      taky moc zdravíme k vám do Rybníčkova!!!

      Delete
  5. Přejeme všechno hezké do Nového roku a s tím miminkem k narozeninám to je další beránek na cestě. Už máme celé stádečko a pořád přibývají, naposledy minulý rok k mým narozeninám. Aspoň bude ten svět zase o něco hezčí.

    ReplyDelete