Thursday, September 6, 2012

Za humny není drak, za humny je zlato!






 
O víkendu jsme pěšky vyrazili z domu a došli na krásný malebný kopeček a ta podívaná! Neměla jsem s sebou fotoaparát, jen telefon, ale i tak se podělím o ten pohled do zlaté krajiny. Mně se to neokouká. :)
Zítra nám začíná školní rutina, dnes ještě musím nažehlit na všechno oblečení jmenovky, popsat botky a zítra s foťákem snad stihnu zaregistrovat ten důležitý moment v životě našich dětí. Moje fobie z transportu tak dostává na frak. Pomalu pomalinku se nutím k jízdám, jako po pádu z koně. Věřím, že spolu s jógou, která mi začne za 2 týdny a která mi pomůže kontrolovat dech a relaxovat, to zvládnu. Mám pak v zásobě další zbraň a sice akupunkturu. Není nad to vyzkoušet nové věci ;).

8 comments:

  1. Ta krásná fotka je z telefonu? Já zahodím foťák jdu od toho :-)))
    Moc hezké a zlatavé, to se nedá okoukat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila Baro, moc diky! Prosimte, nic nezahazuj, musim toho u tebe moc prozkoumat, uz ted se tesim na tva dalsi povidani.

      Delete
  2. Moc hezké, už takové podzimní, ale krásné. I to útočiště je milé.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuji :), podzim se blizi, tedy byl citi prave ten minuly vikend, dnes se teplota vysplhala na 30 stupnu. Moc tomu nerozumim a prakticky nikdy rano nevim, co si mam oblect. :D

      Delete
  3. Misho u vas je videt ze se blizi podzim ,fotky jsou krasne.Doufam ze ve skole bude vsechno dobre.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila Ello, moc dekuji! Az tu bude podzimne sychravo, budu se kochat tvymi barevnymi fotkami ze zahradky :). Pocitam, ze prvni tyden ve skole probehne dobre, spis se obavam toho potom...az to nebude novota, ale otrava :D.

      Delete
  4. to je prekrasny pokoukani. :) takovej hezkej podzim by mohl byt i misto zimy, a pak jaro a leto. :) Ja uz se zase tesim.

    ReplyDelete
  5. Autoportrét, na kterém není vidět (auto)portrétovaná osoba, ale i tak je to skvělá fotka. :) Máš talent, sestřičko...

    ReplyDelete