Thursday, October 13, 2011

Plaváček

Šiju, šiju si botičky,
do sucha i do vodičky:
sviť, měsíčku, sviť,
ať mi šije niť

Vodník je v našem vyprávění hodný, hlídá lidičky, aby se neutopili a šije si červené botky. Z těch českých pohádek aby měl nejeden člověk strach :). A víc než ten pohádkový je vodníkem náš malý chlapáček, který se ve vodním znamení narodil a asi mu voda bude navždycky velmi blízká. Od rána tu poskakuje nedočkavostí, protože má ZÍTRA odpoledne hodinu plavání. :)









8 comments:

  1. KRÁSNÉ FOTEČKY.
    HEZKÝ DEN.
    BOHDA

    ReplyDelete
  2. Milá Bohdano, vítej na mém blogu a děkuji za milý komentář! :)

    ReplyDelete
  3. Koukám, jak se to hezky vybarvuje kolem vašeho jezírka v lesíku. Moc hezké fotky.

    ReplyDelete
  4. Souhlasím, krásný fotky a barvy jako z pohádky. Malýmu modrá móóc sluší :) Do plavání utíkejte, já ač nejvodnější znamení, jaké může být, sice touhu po mokru moc nechápu, ale umím si představit, že ten malý Plaváček, Hastrmánek a Šídlo se úplně tetelí a těší, a že si bazén jaksepatří užije. :)

    ReplyDelete
  5. Hezke fotky ,podzim ma hezke barvy a kdyz sviti slunicko tak je to jeste lepsi.Jen at si klucina uzije vody je to dobry kdyz se nauci plavat dokud je jeste maly.

    ReplyDelete
  6. Alko, Radko, Ello, moc dekuji za komplimenty! :)

    ReplyDelete
  7. Ahoj, no a co plavání - líbilo? My dnes byli po dlouhém létě a mooc nelíbilo :-) Asi přílišný všeobecný hluk a to náš malý nemá rád, po pár minutách jsme utíkali pryč :-(

    ReplyDelete
  8. ahoj Veru, nasemu se plavani libi, moc. Sice je tam taky hluk, skoro se do bazenu nevejdou, ale ta voda proste vitezi.
    Zkuste to znovu, urcite :) vsak i na ten hluk je treba si zvykat. Ono to pujde :), papa

    ReplyDelete