Wednesday, May 25, 2011

Jaro u nás

Ten byl dobréééééééééj!














Někteří se pustili do práce na domě, jiní si při sportu zraňují kotníky....





"Kuchyně, papu, hám"












To je láska! "Tata? Kde je? (řádně rozhozené ruce s dlaněmi nahoru) Paci, autem, no... (pokrčená ramena a zklamání ve tváři)



























"Huja, huja" (Hurá, hurá, máme i stromečky)
































"Teejise, Jaja, Paja, ano??" (Televize, Jája a Pája, ano?)

"Mamika, kvitka bumbat, agua"


5 comments:

  1. Jéé, to je ale překráásnej dům!!! A ta zahrádečka!!! A malej zahradníček už se stará o kvítečka a tak moc krásně k tomu povídá :-)) Ten Váš tatínek si zlomil nebo vyvrtnul kotník? Jejda :-( Přejeme mu brzké uzdravení a všem velikou pusu! :-D

    ReplyDelete
  2. Dva dny se pokouším a nefungovalo mi to, musela jsem se znovu přihlásit na účet Googlu, snad už to půjde. Chtěla jsem říct, že pokud má člověk chuť a kuráž něco měnit a zařizovat, estetické cítění, pracovité ruce, velmi zaměstnaného (čili nepoužitelného)manžela a taky aspoň trochu peněžních prostředků, tak zvládne divy, že holky naše? Bude to všechno moc hezké. A ten zahradník taky vypadá schopně :))

    ReplyDelete
  3. Malej zahradníček... :) Sluší mu to. :) A vůbec vám to tam sluší... ;)

    Mám drobnou technickou k blogu - nechceš se vrátit k jednobarevnému pozadí? Připadá mi to s těmi růžičkami kolem strašlivě nepřehledné.

    ReplyDelete
  4. Ahoj, já koukám, je to nádherný blog, růžičky mi rozhodně nevadí, pozadí je jistě z nějaké romantické zdi kolem vašeho krásného domu.* Jak změnit kousek hlíny na zahrádečku je pozoruhodné, já měla za to, že to vždycky musí trvat roky. * Pohodička vaší tříčetné rodinky je očividná a ach ta láska tatkovská a synovská a mamka v pozadí jak fotí a natírá * ovšem ta nablýskaná kuchyně, jako operační sál, ne že bych ti ji trochu nezáviděla, má totiž od práce hospodyňka nárok hledět z okna nebo se musí dřít do úmoru s pohledem upřeným do zdi? jak to velí designéři českých kuchyní? * já vím, ty jsi maminka a paní domu velmi dbající o pořádek a tak i kdyby se dopoledne zabíjačkovalo, odpoledne bude kuchyň jako nová * jednoduše máte to tam fakt krásný, díky za nakouknutí, už jsem se nemohla dočkat. Jedu teď na babinec a hned sem zavedu i Is, ona teď v tomto ročním období bývá celé dny zalezlá v zahradním šeru, koukává jí občas hlava, občas ji poznáme podle míhající se motyčky a někdy hledáme a vůbec ji nenajdeme. Propadla nám holka kouzlu výtvarnění zelených tvorů. Posílám pusinky směrem na jiho jiho západ.

    ReplyDelete