Monday, February 3, 2014

Opravdu dobré hry pro předškolní děti





Natočila moje sestřička s Nejmladším, asi abych pochopila ;) a já díky videu fakt pochopila, co to je za hry a jak se s nimi dá pracovat!!! Moc děkujeme, teto!!

k mání tady. :)

4 comments:

  1. Jéj Miška, "pár" dní som tu nebola a koľko si toho popísala, toľko príspevkov:) dnes mám chvíľku času, tak doháňam a čítam spätne všetko, čo som doteraz nestihla. Dúfam, že sa máte dobre, detičky sú krásne:)

    ReplyDelete
  2. Viděla jsem tyhle hry a vyzkoušela, co se s nimi dá dělat a musím uznat, že jsou dobře vymyšlené. Nutí děti logicky myslet, poznat barvy, čísla i písmenka.

    ReplyDelete
  3. :) z vlastní zkušenosti vím, jak spoustu her jen podle reklamy nechápu. A taky jich dost nechápu, dokud mi je dětičky ve školce nepředvedou :D proto jsem otestovala vlastní dítko a udělala ta videa. Na trhu je hodně zajímavých her, které by měly mnohem častěji zavítat do dětských pokojíčků. Jsou moderní, chytré, naučné i zábavné. Budou-li se alespoň tuhle dvě díky této prezentaci někomu líbit, jsem ráda. Děkuji Miško za zveřejnění. ;)

    ReplyDelete
  4. Vyzerá to dobre - a Najmladší je výborný predvádzač. Škoda, že už nemáme deti v príslušnom veku. Holt, budeme musieť počkať na vnúčatá! ;-)

    ReplyDelete