Monday, January 20, 2014

Přistižen!





Pak mi říká: "Mamko, běž si odpočnout. Až budeš spinkat, vezmu si čokoládku." hehehe....po kom asi je???

11 comments:

  1. :))))))) Vidíš, jak si s tebou ví rady ;)

    ReplyDelete
  2. haha... filuta! Ale fandím mu, kreativita, nápaditost..........tak to má být ;)

    ReplyDelete
  3. Jé, to je sranda :-D Ten můj kluk mě taky před pár dny posílal do jiné místnosti. Pak jsem zjistila proč. Má divné chutě, snědl ještě s kamarádkou půlku zubní pasty Welleda. Měla jsem ji přes víkend v dosahu, jinak bývá vysoko na poličce.
    A mimochodem, hezký obsah ledničky :-)

    ReplyDelete
  4. Pochybuju, u nás je zvykem, ranní nástup do koupelny všichni stojí na stoličkách kolem umývadla, každý se svým zubním kartáčkem, já přiděluju pastu, a to několikrát za sebou neb než vytlačím další dávku, tak ju sežerou, jmenovitě Bastyšek a Matýsek a se smíchem nastavují znovu kartáčky, já na ně sice koulím očima, ale už je pozdě. Mámy sice nakoupily pasty bez chemických přísad, příchutí,barviv a divných prvků, které nedělají dobře nikomu ani přírodě ne, nicméně zubní dětská pasta ze zdravé výživy stojí stovku a oni si s ní ty zuby nečistí, oni si ji dávají jako ranního panáka. Tak, a to u té ledničky to já znám, nedávno se mi ráno po babinci všichni čtyři nastěhovali do postele, nemluvili jen zuřivě mleli pusinkami, strčila jsem prst a rozevřela tu nejmenší tlamičku no čeho myslíte že byla plná??? Mámy se už trošku budily a to hlavně proto, že byli ti čtyři tak náramně potichu.

    ReplyDelete
  5. Pamatuji si, že už za vašeho dětství se zkrmovala dětská pasta, tuším Perlička. Ale byla dobrá, taky jsem ochutnala ;))

    ReplyDelete
  6. No vidíte :-) a já myslela, že to dělají jenom velcí chlapi a já ;-) potají, aby mě neviděly děti...pak nezřízeně žeru čokoládu sama :D. Ani jsem se na něj nemohla zlobit. Dokonce jsem ráda, že si tak poradí sám, nachystá si svačinu!
    Zubní pasty jsou dobrý. My teď taky s Amálkou závodíme, která bude rychlejší. Snažím se jí masírovat dásničky právě gelem od Weledy. Ona okamžitě přicucne rtíky na můj prst a cumlá o sto šest. Má cvik a sílu!

    Jinak Saro, pohled na vaše čtyři koťátka u jednoho umyvadla musí být adrenalinový a hezký ;-). Už se na vás moc těšíme.

    Díky za komentáře všem!! :-)

    ReplyDelete
  7. děcka ve školce skoro všecky vzájemně pasty ochutnávají a ujídají. A ještě se z nich nikdo ne....al.. :))

    ReplyDelete
  8. Odpovídám na otázku někde nahoře: ne, nebylo jim špatně. Ale moc dobře se pobavili a teď když jsme doma, Kulíšek už zjistil, kde je jeho dobroučká zubní pasta a dnes se jal dokončit i zbytek. Přistihla jsem ho a zubní pastu za stovku jsem mu doslova vyrvala z ručky. Už nevím, kam ji teď schovám :-)
    Pamatuji se na jahodovou pastu Perlička. A dnes už si dávám pozor na fluor v zubních pastách, ten může být ve větším množství nebezpečný.

    ReplyDelete