Wednesday, November 27, 2013

Vyrostly přes noc...mňam!

Jedna z radostí předvánočních příprav. Ježíšek se má co ohánět, protože malé princátko napsalo několik variant dopisů, každý den mluví o vánocích, adventu, těší se a to moc!!! ;) (Hádejte, co jsou ty dvě bílé šmouhy na první fotce???)
 
Ta rozzářená očka jsou ale tím největším dárkem pro rodiče, co bychom pro to neudělali, viďte :).
 
Andrés je typický rak. Rodinný človíček, který miluje rodinné sešlosti, návštěvy, rád doma pobývá. Naposledy už sám přichystal stůl, dokonce mne honil, abychom vše stihli, abychom zapálili svíčku, aby vše bylo uklizené, poskakoval radostí. Užívám si ho!! Jen tedy nevím, jestli pojedeme podle račího horoskopu až do dospělosti, tak mne pravděpodobně bude čekat takové milé radikální nakopnutí miláčka do světa, jinak se prý nepohne z rodného hnízda :D.
 
 


7 comments:

  1. Zožralo mi to komentár... :-(
    A to som sa len nevinne pýtal, či v Španielsku máte namiesto vianočných ruží vianočné jahody. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já to nebyla!!!! Fakt!!!!
      Jahody jsou součástí dárku, pšššt. ;)

      Delete
  2. Moc se ti ty jahůdky povedly. I to ostatní ovoce a další potřeby k vaření, cos mi ukázala. Jsi ještě šikovnější než jsem si myslela ;) Andrýsek bude vycepovaný do manželství...nebo spíš bude cepovat manželku? ;))
    Musíme si dávat pozor na tvůj blog, žere nemístné komentáře, že Lojzo? ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooh, děkuju brabi ;)
      Andrýsek bude určitě vybíravý, to vím už teď :O, tak kdoví, jestli vůbec nějaká manželka někdy bude. Zatím je to jen a jen můj malý mužský a NEDÁM!!! :D

      Delete
    2. No, zatiaľ nedáš, ale neboj, v puberte sa ho rada zbavíš! ;-)

      Delete
    3. Vždyť já vím, proto si ho teď hýčkám ;)

      Delete
  3. to je hezke :) a ty smouhy jsou samozrejme Amalciny modelkovske nozicky, protoze je jasne, ze ty si celej den hrajes, jedno dite maka a druhe to foti ;))

    ReplyDelete