Tuesday, July 23, 2013

Hi(y)storie

Jedeme se podívat na koně!! Moc se těšíme, juchů!!!!


Krajina je tu krásná, hornatá a drsná.


Moji inženýrci už šlapou do hippocentra, které je opravdu krásné a luxusní.


Natřepat dítě správným směrem.


A je to tady!!! Bojííííííím se, tak honem pryč!!!!!


Maminka má málo kilo navíc, tak ještě jednoho bojínka nahoru a aspoň se podívat koutkem oka a z velké vzdálenosti!



Uvidím, kdy zase Ondřeje budu tak děsně prudit a donutím ho se jít podívat na zvířátka. ;)

A víte, jak blbě se fotí s dítkem v klokánce? Neotlouct Amálku a neustále uklidňovat malého hysteráka byl kumšt. Tak zase někdy příště z pěkného nedělního výletu! ;)

8 comments:

  1. hihi, to byl ale hezkej výlet. Všichni se bavili, relaxovali, užili si to... :))) Těším se na další podobnou reportáž ;)

    ReplyDelete
  2. Míšo, tak u nás by to bylo asi podobné. Našla jsem kousek od nás na jednom hradě, že se tam pořádají Slavnosti koní, tak jsem chtěla vzít kluky také ... a vůbec jsem se nesetkala s příznivým ohlasem. Škoda.
    Ale výlet jsi vymyslela prádní ...
    Krásné léto ... Věra

    ReplyDelete
  3. Ten náš prostřední začal jezdit o Vánocích na koních. To je ale i úklid, hřebelcování, vodění, krmení, a pak se smí svézt. V červnu s koníka spadl. Byl to ještě takový menší koník, ale už nwechce od té doby o ježdění ani slyšet. Tak uvidíme.

    ReplyDelete
  4. Nojo, když oni jsou z dálky tak krásní......Ale co víš, třeba bude jednou cválat v sedle ;)

    ReplyDelete
  5. Objevila jsem váš blog úplnou náhodou a už v prvních vteřinách jsem si byla jistá, že zde nejsem naposledy. Tolik inspirace na jednom místě pro zdravý životní styl jsem ještě nikde neviděla a jako máma téměř dvouleté holčičky jsem nadšená ještě víc. Děkuji vám!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milá Dominiko, moc díky za návštěvu a za milá slova :) to je ten hnací motor pro psaní blogu, ikdyž ne vždy mi to vychází jak bych chtěla.
      Tak snad sem brzy přidám něco inspirativního a pokud se to mamince jedné malé cácorky líbí, tak o to s větším potěšením, moc zdravím :)

      Delete
  6. Ahoj Misho, my se s Kulíškem také díváme na koníčky z uctivé vzdálenosti a že bychom se svezli, o tom nemůže být ani řeč. Už jsme to zkusili několikrát. No, nevadí. Budem koukat dál, máme teď jiné zájmy - mašinky.
    Výlet vypadá bezvadně, aspoň Ty jsi vypadla z domu a provětrala svoje úžasné nové nosítko. Prosím, neříkej mu klokánka, aby se neurazilo :-)
    To je úžasné, nosit obě dvě děti naráz, že? Staršáček chce být taky někdy miminko, no :-)

    ReplyDelete
  7. Misho, vy jste tady v Brně? To je taková škoda, že se nemůžeme navštívit kvůli té nemoci. Vy máte novou princeznu a my ju neuvidíme ach jo. Škoda. Jinak zdravíme Andrého, on je spíš technik než milovník velkých zvířat že? Ono je to v dnešní době možná lepší, ale kdo ví co je bezpečnější kůň nebo ferrari?

    ReplyDelete