Monday, March 25, 2013

Mantinel do postýlky

Jelikož jsem před časem, kdy jsme se přestěhovali do civilizace, chtěla udělat tlustou čáru za svým prvním těhotenstvím a nepříjemným porodem a tou příšernou samotou s malým miminkem v nehezkém prostředí, zbavila jsem se všeho, co mi to jen letmo připomínalo. Tím pádem jsem neměla (už v minulém čase!!! :D ) ani ten mantinel do postýlky!
O to víc si teď užívám přípravy na novou holčičku. Dnes došito. :)
 



 

8 comments:

  1. Je moc roztomilý. Je na něm vidět, jak moc se těšíš. Taky jsem vždycky po každém dítěti věci rozdala. Bavilo mě vyrábět pro nové robátko nové věcičky.

    ReplyDelete
  2. Míšo, je moc hezký ...
    Věra

    ReplyDelete
  3. Zatím si nových mantinelů neužívá holčička, ale chlapeček ;) Podařily se, jsou moc hezké.

    ReplyDelete
  4. krásne motívy! tie zvieratká majú normálne výraz! fakt krásne ;)

    ReplyDelete
  5. Ty jsi šikovná! A gratuluju k holčičce :)

    ReplyDelete
  6. Milé dámy, moc děkuju za krásné povzbuzení a pochvalu! :)

    ReplyDelete
  7. Míšo, máš to hezounké. Já se přiznám, že mantinely mám doma dva a ani jeden jsme nepoužili ani na jedno dítko. Snad jen do té doby, než začaly děti vnímat svět kolem. A to bylo tak kolem 1 měsíce. Pak jsem tu nádheru sundala, aby mohly vnímat vše kolem. Mantinely pak užiješ určitě i jinde, třeba jako nárazníky při trénování lezení :-D

    ReplyDelete
  8. to je krásný! Pořád znova jsem uchvácená tvou šikovností. :)) jsi pro mého milovaného synovečka a už teď milovanou (skorodopečenou) neteřinku pravým pokladem. (Pro švagra taky, ale ten to jistě ví ;-) )

    ReplyDelete