Tuesday, January 15, 2013

Dvě kamarádky do pokojíčku

Do nového roku jsme vkročili nachlazení a negativně ovlivnění našim okolím, ale s chutí s tím něco udělat! Musím říct, že jsem doposud nepoznala sílu cibule na léčbu zánětu spodních cest dýchacích a že na ni nedám dopustit. Udělala jsem si tento cibulový sirup, několikrát za den vypila čtvrt litru zázvorového čaje a v průběhu 4 dní se zbavila silného nachlazení. Rada pro těhulky!
Negativní ubručence necháváme být jejich osudu a snažíme se obklopovat lidmi bez "blbé nálady".

Moje tvořivé vakuum a únavu jsem vyplnila alespoň přemýšlením. Mám najednou tolik nápadů, že nevím, co udělat dřív :).

Včera vznikla první dekorace do budoucího Andrýskova modrého pokojíčku. Sovy, polštářky, dekorace na pověšení na zeď.

 

 
Mám několik látek s krásnými dětskými motivy, fantazie lítá... něco z toho určitě zase ušiju, že by něco pro miminko? :)
 
 

4 comments:

  1. Míšo, to je krása! Já teď právě ujíždím na sovičkách taky. Začalo to v Ikee, kde jsem si koupila úžasnýho maňáska sovičku. A už to jede. Mé děti už jsou velké, ale od září jdu do první třídy (učit) a nemůžu se dočkat. Bude ze mě perfektní učitelská sůva a dětičky sovičky a sovín místo třídy... Ty tvoje látečky a polštářky jsou krásný, něžný a inspirativní.

    Líbí se mi tvůj přístup k životu a nenech si ho sebrat. Na ubručený negativní lidi lezou totiž nemoci mnohem víc a ještě dokážou otrávit své okolí. Chápu, dnes je to opravdu těžké protloukat se životem, ale kdy nebylo? Nic není zadarmo a proč bych si měla život otravovat ještě hudráním a nespokojeností. Přeji ti spoustu tvořivých nápadů a radost s dětičkami, narozeným i očekávaným.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Milá Vlaďko, já chci být Vaší žačkou!!! :D Takovou paní učitelku bych hned brala. Je pravda, že teď jsou sovičky hodně v módě, ale je mi to milé. Určitě víc než nějací tvorové bez tvaru. Zvířátka jsou hezká vždycky a dokud to jde (než mne můj syn převálcuje svými auty), tak mu budu zvířátkovské a přírodní motivy cpát všude ;).

      Moc děkuju za milé přání!!

      Delete
  2. Já jsem v Ikei viděla ty sovičky maňásky taky a líbily se mi, ale nevěděla jsem...Myslím, že už vím, pro koho bude ;)

    ReplyDelete
  3. Tie sovičky sú krásne! :)
    Jak ukradomky pozerajú jedna po druhej§ ;-D
    Radostné dni a skoré uzdravenie vám želám! Leti.

    ReplyDelete