Wednesday, December 19, 2012

Nápad na dárek

Fotka dítka z profilu, vytisknout, obstřihnout hlavičku, obkreslit na papír, vystřihnout podruhé, nalepit na jinak barevný papír a zarámovat. Hotovo, rychlé a myslím, že velmi vhodné pro věčně dojaté maminky a babičky. Nebo jako dekorace do batolecího pokojíčku.
 

12 comments:

  1. Je to velice roztomilé! Vyroste z ní krásná holka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě bude krásná, bude si dělat s mužskými co se jí zlíbí! :O ;)

      Delete
  2. Misho ty jsi taková kreativní!! Nevím zda znáš tuto adresu, tak nabízím náměty pro dětskou a i tvoji kreativitu. http://vad-art.blogspot.cz/ Hezké Vánoce a hodně zdraví!!

    ReplyDelete
  3. To sa ti fakt podarilo - celý Andres! 8-)

    ReplyDelete
  4. Super nápad. Já jsem asi línější typ a tak budu objednávat pouzdro tady a nechám obrys dětí vyglavírovat.

    ReplyDelete
  5. Super nápad na dárek, asi to vyrobím takto pro dcerku, protože má ráda přesně takovéto dárky :) Dost ráda bych něco vymyslela i pro manžela a nerada bych mu kupovala zase jako každý rok peněženku ... Kdybys věděla nebo měla nějaký návod na dárek pro muže, tak sem s ním :-D

    ReplyDelete
  6. Hezký nápad :) I když já dávám přednost spíš nějaké klasice, třeba kosmetika (hodně se mi líbí odtud, kvalitní kávě nebo třeba vtipným ponožkám, které jsou u nás poslední dobou docela dost oblíbené a hodně obdarované potěší :)

    ReplyDelete
  7. Děkuji moc, já třeba hodně ráda daruji spodní prádlo , protože mám jeden oblíbený obchod a pokaždé se tam ráda navracím, takže využívám jakékoliv volné chvilky, kdy to jen jde, abych tam mohla někomu pořídit. Škoda, že se to nedá praktikovat pořád :D Mějte se hezky a hodně štěstí.

    ReplyDelete