Tuesday, November 6, 2012

Když venku prší

tak to stojí za to. Zase tam padají proudy vody, stejně jako o víkendu. Před chvílí sice svítilo sluníčko a obloha vypadala jako vymetená, ale tady je to tak nevyzpytatelné, že deštník se vyplatí mít stále u sebe. Doma je docela zima a tak je to ideální čas na práci. S chutí se pouštím do žehlení, umývání, do čekoholiv při čem se trochu zahřeju :). Pletení velkých svetrů nebo dek taky není na škodu, ale to rozpracováno nemám. ;)

Začala jsem konečně vánoční výzdobou. Oříšky plněné a vyšívané jsem kdesi kdysi dávno viděla a moc se mi líbily, letos jsem si na ně vzpoměla a ráda se pustila do roztomilé práce. Nejsou ideální, ale nám to stačí. :)



4 comments:

  1. Chtěla bych mít tvoje uklízecí chutě, Míšo :-) Zvlášť když je venku hnusně. To se mě zmocňuje depka - říkám tomu žába na prameni. Cítím se bez energie a úklidové záležitosti doháím, jen jak vysvitne slunko. Miska s ořechy moc pěkně navozuje předvánoční atmosféru. Začínám se těšit, i když je ještě brzy. Hezký den bez mraků!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) "tak žába na prameni" se mi líbí!!! To budu používat taky, můžu?? Neříkám, že jsem uklízecí maniak a pokaždé, když venku kapne se na to vrhám, ale jsem ráda, že jsem se překonala a jednou taky uzitečně vuyžila čas. :) Mám vyzkoušeno, že nejlenivější a nejschopnější jsem, když do Španělska vtrhne španělské horko. Od 35 stupňů Celsia a výš se opravdu nedá nic dělat. :)

      I Vám přeji hezký den a doporučuji se přihlásit sem:
      http://aggellia.blogspot.com.es/2012/11/podzimni-cokoladova-vymena.html :)

      Delete
  2. Sím tě mně to uklízení nějak nechytá už ani při dešti, ani při horku, ani při zimě, nějak mne nechatá vůbec.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svatá pravda Eli, i u mne se nějak ta chuť uklízecí míjí účinkem. Miško, viděla jsem jeden oříšek a už je jich plno!

      Delete