Saturday, October 6, 2012

Puntíkato-proužkaté podzimní potěšení




Tento týden jsem si trošku hrála a mezi jinými věcmi vznikl i tento dárek pro mou kamarádku, která potřebuje povzbudit. Snad udělá alespoň maličkou radost.
 
 

10 comments:

  1. :) ten hrneček ve svetříku je kouzelnej :)

    ReplyDelete
  2. Nejenom že jsi šikovná, ale tvoje výrobky jsou profesionálně precizní!

    ReplyDelete
  3. Uháčkovať (či upliesť?) sveter pre hrnček - o by ma fakt nikdy nenapadlo! :-))) Krásne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) to je milé, děkuji Lojzo. Můj nápad to není, našla jsem jej na internetu, patrně na to přišla nějaká pletařka, která už nevěděla, co by obpletla. :D

      Delete
  4. Kamarádce se bude svetřík určitě líbit a taštička je opravdu povzbuzující :-)
    Mimochodem, děkujeme za dnešní zprávičku a přejeme HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) děkujeme
      Taštička musela být veselá, bylo to potřeba.

      Delete
  5. Krásné, jsi šikulka, ten čaj bude jistě dlouho teplý a o to na podzim jde, takže svetřík pro hrnek je výborný nápad, doufej ale že ta kamarádka nemá chlapečka jako je Bastyšek. V poslední době se z něho vyklubal malej uklízečka, nevadí nám, že sbírá drobky, že utírá stůl, že háže kdeco do záchodu už je trochu o nervy, ale že vyslíká peřinky, sebe když na to cokoli ukápne, že serve z panenky všechno co není přišité, naháže to do vany a pak si k tomu vleze a touží prát, no chci říct, že z toho tvého hrníčku by se bastyšek napil, pak by ho vysvlékl a buď se s ním šel koupat a prát nebo by ho rovnou zahodil, no a tak hledám spoustu věcí... jo a ta kabelka je úžasná, jak jsi tam všila ten zip ručně?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamarádka nemá děti, tak si takové volovinku může dovolit. Protože s dětmi riziko nedocenění našich blbinek je maximální. S Bastyškem tedy není nuda!!! :D, pořád asi koukáte a hlídáte, s čím kam odchází a co je k vysvlečení či uklízení. Trochu maniatik, tak jako všechny děti.
      Zip je tam všitý jako první, taštička je potom sešitá naruby, jen se nechá v podšívce malý otvor na provlečení, těch pár centimetrů se potom sešívá ručně :).

      Delete