Tuesday, October 2, 2012

Kaštánkové



 
 


 
Neuvěřitelně se tu střídají teploty. V noci je něco málo nad nulou, přes den je kolem 22 stupňů. Andrés je už druhý týden neustále nachlazený, ani se nedivím. Já odolávám. Oddělala jsem zasloužilé hnízdo z našeho cypřiše, kde párek ptáčků odchoval 2 mláďata. Byli jsme dnes na kaštanech, protože jsem měla nutkání započít podzimní dekoraci. Něco malého tvořím a pletu a taky jsem dnes objednala látky a nemůžu se na ně dočkat! :)
Ať máte příjemný týden. M.

9 comments:

  1. Jé, gaštankovia. :) Už dva týždne sa na nich chystáme... dúfam, že to nebudeme odkladať až kým nebude gaštanov... Gaštankovia sú zlatí! :)

    A to hniezdo - krásne je. Poslúži ešte ako dekorácia? Či si ho poslala už do kompostu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) hnízdečko skončilo v kompostu, bylo hodně použité :). Ale všichni místní mi říkají, že ten dtuh ptáčka, co tu hnízdil, se po vydařeném chovu vždy vrací na místo. Tak snad se můžeme těšit na přesrok opět na zpěv a zakládání chovu!

      Delete
    2. Ešte som zabudla pochváliť tú ovečku. Je nádherná! Tak jednoduchá, ale vidno, že je to ovečka! :)

      Delete
    3. Ty jsi ji poznala!! Jsi zlatá :)

      Delete
  2. Tady je to s počasím podobné a moje kostra na to reaguje jako barometr. Nesli jste kaštany do školky? Taky se ve Španělsku z nich něco vyrábí?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Do školky jsme minulý týden donesli listy a šípky na výzdobu. Kaštany nee, tolik jich tu není, proto si je necháme doma na chvíli na ozdobu. Jinak nevím, jestli z kaštánků Španělé něco vyrábí :).

      Delete
  3. U nás bylo letos tak veliké množství kaštanů!! Na zastávce na autobus, jsem pokaždé dostala nějakým do hlavy. A už jsme museli vytáhnout i rukavice, jak to po ránu záblo.

    ReplyDelete