Monday, March 26, 2012

Co mne čeká

Notebook, milovaný se všemi fotkami schraňovaný, je kaput. Odnesla jsem ho na opravu, uvidím, jestli cena opravy bude o něco menší než cena nového počítače. Naštěstí máme ještě jeden, starý, tak můžu alespoň nakouknout na internet. Na fotky budu muset stáhnout nějaký program a pak taky něco vyfotit! O víkendu bylo krásně, udělali jsme si malý výlet a já nechala foťák doma. Celou dobu mne to mrzelo. Tak příště.
Tento týden se chci pustit do umývání oken, není přes ně už vidět. Napřed jsem chtěla najmout uklízecí firmu, ale poté, co mi řekli, že bych za umytí těch našich vitrín platila asi 150€ mne přešla chuť svěřovat péči o dům jiným. 29. ve čtvrtek bude generální stávka a školka bude zavřená, tak mi Andrés aspoň trošku pomůže. To on rád. V pátek udělám velký nákup a budu si chystat menu na neděli. Čekáme hosty, protože moje drahá polovička bude mít narozeniny a chci mu připravit pořádnou hostinu. Chci dělat dort, mám tu už požadavek na ten "dobrý, cos kdysi udělala"....aha...tuším, že snad základ byl kefírový s čokoládovou polevou. A samozřejmě musíme s Andrýskem vyrobit "dáleček". :)
Je krásně, svítí sluníčko, moje dvě bělinky už se stihly spálit, naštěstí jsem zásobena bylinkami a olejíčky a mastmi, tak jsem je pomazala aloe vera a vypadá to, že se nesloupou. Jdu posekat trávu a natřít dřevěný stůl ochranným olejem, ještě mi zbývá zasadit pár semínek a cibulek a chtěla bych dneska vyluxovat a umýt podlahy a třeba se ještě před úprkem do školky stihnu najíst. Tak to vidíte. Vyleze slunko a já srším energií. To miluju!!!!

Mějte se moc hezky!

6 comments:

  1. Se slunkem jsem na tom úplně stejně. Jako panenka z dřevěného domečku na počasí. Vyleze slunko = směju se na všechny v okolí, práce za mno jen lítá. Zaleze slunko = stane se ze mě podrážděná medvědice, co by nejraděj zalezla do nory a uložila se k zimnímu spánku. Tak hezké sluníčkové dny!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Podrážděná medvědice :D :D, to mne rozesmálo. Denní světlo nás ohromně ovlivňuje...dnes prší, medvědice sice ještě ve mne nevrčí, ale do nory se mi zalézt chce. :)

      Delete
  2. No vidíš, jaký máš krásný program, nemyslím to ironicky, mám ráda, když se něco děje. A taky vím o sobě, že pod tlakem jsem nejvýkonnější a nejspokojenější. Asi proto miluju předvánoční období, kdy se někteří "slabí" jedinci hroutí. Zítra mi zřejmě příjde balík s kytkama (podle mejlu)a já jsem si právě domluvila setkání v MZK ještě před odpolední směnou. Haha, to jsem zvědava, jak to všechno stihnu. Ráno mi moje opora vyndala z díry v zahradě obrovskou nádobu s přerostlou,narvanou,okrasnou trávou,kterou jsem včera vyhrabala v záhonu, ale nemohla jsem s tím pohnout a vytáhnout to ven :( Zasadím vždycky něco roztomilého a za chvíli je z toho taková obrovitá "řepa", na kterou se musí volat pomocníky. Přeji ti, aby tě ta energie neopustila a všechno jsi zvládla :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jak dopadl tvůj boj s řepami?? ;) Určitě dobře, ony ty kytky ví, kde je jim dobře, proto rostou do krásy a do síly. PS: vše jsem zvládla, aby to posléze bylo anulováno. :/....můj muž tomu říká "neviditelná práce", naprosto s ním souhlasím.

      Delete
  3. Tak to se mas teda co ohanet aby jsi to vsechno stihla,tve drahe polovicce preji jen to nejlepsi k narozeninam .Nas vnuk ma narozeniny v sobotu.Uzivejte si slunicko a teploucko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc dekuji Ello. A taky preji tvemu Berankovi vse nejlepsi! :)

      Delete