Friday, January 27, 2012

Jako letní noc nad rybníkem/ Como una noche de verano en el lago

Na zvířátka jsme se nakonec nevypravili, venku se zatáhlo a bylo velmi nevlídno. Nicméně dnešek to asi nepředčí :D.
Místo courání po venku, jsme včera vytáhli plastelínu, barvičky na obličej a taky jsem upletla šálku z Katii. Napřed jsem vůbec neměla v úmyslu ji pro sebe dělat, přišla mi moc romantická ;), ale ona mi docela sluší, navíc mám náušnice, které by se mi konečně barevně hodily! :) No a nakonec, brabi se třeba odhodlá a to svoje falešné boa nám taky ukáže :).

Ayer al final no fuimos a ver a los animales, no me apetecía salir! El tiempo no era muy agradable, pero hoy parece ser todavía peor :D.
Sacamos plastelina, colores para maquillar y yo hice la bufandita de Katia. En principio no quisé hacerla para mí, me parecía ser demasiado romántica :), pero al final, tengo que decir, me va muy bien. Además, tengo unos pendientes que no me íban hasta ahora con ningúna cosa por el color. Y también espero, que brabi se animará y nos enseñará su bufandita muy pronto ;).








7 comments:

  1. Tedy ty jsi tak šikovná!!! Já jsem ještě nezačala, nemám ty jehlice, ale hned se pro ně stavím :)Ovšem to neznamená, že to budu umět :) Ten klaun je srandovní a vypadá v tom starší. Asi si to užíval, že? Z kolika klubíček to máš?

    ReplyDelete
  2. no, Alko, moc dekuju! Ale vis, ono je to tak primitivni, ze je to za hodinku hotovy. Ja jsem udelala vcera jeste jednu, jako darek. Ze 100 gramu se udela jedna salka, dostatecne dlouha. :)

    ReplyDelete
  3. Jů Andrýsku, ty jsi pěknééj :) ..a maminka si taky maluje takovej mejkápek?? :D :D

    ReplyDelete
  4. Tuhle dírkovanou síťku jsem viděla pod jiným názvem a přemýšlela o ní, je to moc hezké, právě vyrábím divadelní nadýchanou sukýnku pro vílku na první balet a taky něco pro sebe, takový divadelní pléd by nebyl špatný. Jestli pleteš Misho, našly jsme s Verunkou obchůdek kde se dá koupit úžasná vlna Merino a také moc krásné háčkovací příze z bambusu apod. Už si děláme seznam co si tam koupíme: http://www.rajvlny.cz/hackovaci-prize/. Jinak já toho Andrýska pomalovanýho nepoznala, je to možný jak se človíček pod barvami změní.

    ReplyDelete
  5. Tak ty tu salu mas uz hotovou a ja jsem se jeste nedostala k tomu abych tu prizi koupila.Andrysek je hezky sasek a sala mu take slusi.

    ReplyDelete
  6. Que payaso mas simpatico!

    ReplyDelete