Friday, January 27, 2012

Dejte mi ovoce každý den a budu šťastná!/ Dame la fruta cada día y seré feliz

Moji milí,

už víte, co budete dělat o víkendu? Máte plán? My ano, nebudeme dělat nic, odpočívat, možná pověsíme obrázky, co mám připravené ve skříni, asi vyperu prádlo, ale určitě udělám nějakou ovocnou pochoutku. Musíme přeci bojovat se zimní ospalostí a nedostatkem sluníčka! :D Podívejte se na obrázky, které pochází z thethriftymama., třeba vás inspirují, tak jako mne!

Mějte krásný konec týdne!!


Mis queridos,

ya sabéis que os espera el fin de semana? Nosotros no vamos hacer nada excepcional, descansar, jugar, igual ponemos los cuadros que tengo preparados en el armario, probablemente lavaré la ropa, pero seguro voy a hacer alguna delicia de fruta. Tenemos que luchar contra el cansancio del invierno y falta del sol! :D Mirad las fotos, que proceden de thethriftymama, igual os inspiran como a mí!

Os deseo un finde maravilloso!!





5 comments:

  1. Ten špíz vypadá nádherně, ale teď mimo sezónu v něm asi moc vitamínů nebude :-( Ale jablka na plátky s oříškama, vločkama a čokoflokama asi vyzkouším - super nápad!

    ReplyDelete
  2. Ty špízy vypadají moc hezky a přitom jednoduché na výrobu. Všechno tohle ovocné pohoštění se mi líbí, na babinec jako dělané ;))

    ReplyDelete
  3. Ovoce je jedna z veci ktere nam chutna do rana az do vecera ,ted jdu zkontrolovat tu website.

    ReplyDelete
  4. Móóc inspirující :) Náš víkend je opět ve znamení antibiotik a postele. Už jsme se od Vánoc prostřídali všichni a už mě to FAKT nebaví.............. Dnes pořádně mrzlo, ale není ani vločka sněhu. Divná zima. Ještě měsíc a začnu jarnit na "plnýkule". ;)

    ReplyDelete