Thursday, December 15, 2011

Pro Ralucu / Para Ralu



muchas gracias de parte de mi hermana :)







8 comments:

  1. To je nádherná fotka ta nosíčkopomerančová.

    ReplyDelete
  2. Que ayudante mas guapo!Seguro que los pastelitos de este año tienen algo especial el cariño de los dos.Yammi:)
    Besitos a tu hermana.Os queremos.Ralu.

    ReplyDelete
  3. Je ja koukam na ten caj a nejdriv jsem si myslela ze je to cokolada ,takove hezke baleni.Andres si vychutnava vuni pomrance,hezka fotka .Take koukam jaky se z nej stal dobry pomocnik v kuchyni.

    ReplyDelete
  4. Jsem spokojená, protože se mi podařilo tu španělštinu rozluštit. Tedy ne doslova, ale vím, o čem je řeč. Možná, až mi bude devadesát, tak se trochu domluvím. Andrýsku, to krásně voní, že? Taky si pár pomerančů uděláme pro vůni v bytě. Také jsem už dostala dnes balíček, moc díky Ello, už chystám fotku na blog :)

    ReplyDelete
  5. Raluce děkujeme za ovocné pohlazení a věřím, že české čaje za ní dorazí ještě letos a budou chutnat. Fotky máš sestřičko jako vždy moc hezounké :)Andrýsku, jsem ráda, že tě můžu vidět alespoň na obrázcích. Rosteš jako z vody a jsi báječný chlapeček. ;)

    ReplyDelete
  6. koukám na ten badyán..je to na pohled absolutně kouzelné koření, ale přiznám se, v jídle ho ráda nemám a dokonce ani špetičku do perníčků nedávám. Jako dekorace ovšem nemá chybu. Kryštůfek mi letos udělal náhrdelník z nového koření, hřebíčků, skořice a těstovin. Krásný a venku vonný. Ale doma jsem s ním měla hlavovo-žaludeční problém. Teď spokojeně visí na balkoně a dělá atmosféru naší jedličce ;)

    ReplyDelete
  7. Hola Radka que tal?Ha sido un placer para mi mandarte el te y me alegro mucho que te gusto.Tenemos que disfrutar de estos pequeños placeres de la vida.Sois una familia estupenda conociendo a tu madre y a tu hermana.Y Andresico es un sol lo quiero un montón.Cuidate mucho.Besitos.Ralu.

    ReplyDelete
  8. Saro, moc diky. :)

    Elli, ten caj je ovocny, Raluca mi ho kdysi taky jednou nadelila, je ciste prirodni z Rumunska a opravdu ten nejlepsi ovocny caj, jaky jsem kdy pila!! Andres je veeeelky pomocnik :D, jiste si umis predstavit jak se mi mota pod nohama. Kdyz jsem byla tehotna, docetla jsem se, ze deti do 1 roku rozeznavaji svet hlavne podle vuni. Proto jsem mu od narozeni davala cichat ke vsemu moznemu. Taky by mi nevadilo, kdyby se stal profesionalnim digusterem vina nebo v ve vyrobe parfemu ;) :D :D

    Alko, budu si muset pred tebou uz davat pozor! Uz jsi toho pochytila ze spanelstiny hodne :)

    Radko, Krystufek je mooc prima kluk. Urcite jsi mela radost z nahrdelniku, ikdyz je to sila :) to chapu. Ja mam jako ozdobu opravdu jen jeden badyan na stole a jinak ozdoby s korenim poputuji taky na venkovni vyzdobu. V byte se zapnutym topenim je z toho pekny bolehlav, souhlasim :)

    Querida Ralu, he traducido todo por email a mi hermana. Me alegro mucho, que os habeis divertido un poquito. Preparare para primavera otra cosa, seguro. Besitos, cuidate!

    ReplyDelete