Saturday, December 10, 2011

Před rokem / Hace un año

Našla jsem tyto fotky, přesně rok staré. Byli jsme v Kantábrii u moře, nepršelo, začátek prosince jak vymalovaný. Letos jsme těch pár dní volna strávili ryze domácky. Nic moc. :) Já jsem neudělala nic ze svých slibovaných počinů. Nu což, jedno mi to není, ale nehroutím se. Odpočali jsme si a koupili pár lamp do obýváku, co nám ještě scházely. Dodělávat bydlení budeme asi ještě pár měsíců, postupně. Chce to asi čas, prožít si to, rozkoukat se a popřemýšlet, co by danému koutku stálo za to pořídit. Zatím máme docela nejasno v barvách na stěny. Ale zařizování je strááášně moc fajn. :)

He encontrado esas fotos, que hicimos hace justo un año. Estuvimos en Cantabria, no llovía, hacía tiempo perfecto para principio de diciembre. Esta vez no hemos hecho nada especial, totalmente caseros. Yo no he hecho nada de lo que me prometía, pero he descansado, hemos comprado par de lámparas para el salón que nos faltaban. Decorando la casa vamos seguro todavía mucho tiempo. Hay que vivirlo, verlo y pensar muy bien en que abrigo vestir esos rincónes. Todavía estamos perdidos un poco con el tema de colores de las paredes. Un misterio.... pero decorando casa es algo tan maravilloso que hay que disfrutarlo. :)


5 comments:

  1. To je překrásná trojfotka plná lásky :)

    ReplyDelete
  2. Pravá vánoční atmosféra ;) Jak je vidět rozdíl ve vývoji dítěte, kolik se toho za jediný rok naučí.

    ReplyDelete
  3. no je fakt, že drsné prosincové klíma z těch brázků vyloženě čiší :D :D

    ReplyDelete
  4. Míšo, plánování a přemýšlení o novém domově je úplně nejdůležitější a nejlepší zábava. Není možné domov zařídit za krátkou dobu. Jednou by sis totiž uvědomila, že jsi tam a tu měla pořídit něco úplně jiného. Tak přemýšlejte a plánujte. Stěny se dají za čas přemalovat, ale nábytek a doplňky už zůstanou.

    ReplyDelete
  5. :) predvanocni spanelska nalada :D
    Veroniko, zdravim!

    ReplyDelete