Saturday, December 31, 2011

Poslední letošní příspěvek











Milí přátelé,

Vánoce u nás nekončí. Ježíšek přišel a byl štědrý, dnes přijde další nadílka, ani nevím zda od Santy nebo od Tří králů, ale myslím, že i tato bude laskavá. Celý týden trávíme doma, střídáme se na návštěvách a všechny naše cestovní plány jsme museli zrušit. Malé díťátko pravděpodobně roste a podle toho hodně spí, špatně jí a dokonce mělo celé pondělí a úterý horečku. Mezi návštěvami jsme vyřídili spoustu věcí, oběhali jsme banky, plynárnu, dopravní podnik a daňový úřad.

Víte, co jsem dnes udělala? Kromě toho, že jsme dnes v noci všichni spali dost hrozně, musela jsem do 4 do rána zpívat ukolébavky dítěti, které se probudilo. Uvařila, poklidila, nalakovala jsem si nehty na červeno (od teď už nemůžu nic dělat!!) a napsala DOPIS.
Dopis pro koho, nevím, pro anděly?, do kterého jsem napsala svá přání. Vložila jsem dopis do obálky, zastrkala do skříně, kde doufám, že na ni zapomenu, a za rok nebo kdykoliv jindy až obálku najdu, ji otevřu a budu se radovat z toho, kolik přání se mi vyplnilo. Žádná předsevzetí! :)


Přeji vám krásnou oslavu příchodu Nového roku a do dalších měsíců vám ze srdce přeji, abyste nezapoměli na svá přání a nepřestávali doufat a věřit.
Všem moc děkuji za krásné potěšující, laskavé, milé komentáře, které jste mi tu za tento rok nechali.

Uvidíme se brzy, už teď se těším na další radostné okamžiky strávené tu s vámi.

6 comments:

  1. Ať vás nic nebolí, ať se vám dobře spinká a ať máš celý další rok při sobě svou múzu. Těšíme se na další fotky a článečky. Za ty minulé moc děkujeme.
    Posíláme pozdrav a objímáme vás... :)

    ReplyDelete
  2. Ať jste zdraví, šťastní, spokojení, pracovití a příjemní jako dosud. Ať se máte rádi a umíte si prominout špatnou náladu, která také patří k životu. Máme vás moc rádi, krásný Silvestr, ještě hezčí Nový rok.

    ReplyDelete
  3. Misho preji vam vsem vsechno jen to nejlepsi do Noveho roku 2012 aby se ti tva prani vyplnila a hezky to oslavte .U nas uz je 1.1 slunce sviti je krasne modra obloha tak bych rekla ze Novy Rok zacal dobre.Budu se tesit na tve dalsi prispevky .

    ReplyDelete
  4. júúú, tie obrázky sú nádhernééé! hlavne ta medvedia maminka je užasná! :-)

    dík, napísala si nám to tu wellmi pekne. prajem ti aj tvojim blížnym takú pohodu, ako je na tej medveďkofotke ;-)

    list prianí? hm, zaujímavé...možno ho nájde tvoj manžel ;-) a ty sa budeš diviť, ako sa ti ti priania krásne plnia ;-)

    ReplyDelete
  5. Hezký poslední příspěvek..děkujeme..a s tím psaníčkem pro anděly to byl prima nápad :-) My tři zase pustili o Silvestru lampion přání.

    ReplyDelete