Thursday, November 17, 2011

Čmuchám čmuchám člověčinu

Jsme už třetí den opět sami, tak ponocujeme a máme rozházený rytmus. Ráno jsme vstávali pozdě. Vykouklo sluníčko a celý den hrálo se stíny úžasné divadlo. Jeli jsme koupit čerstvou rybu a honem domů, protože jsem pozvala na oběd "tíos". Poslouchali jsme toto, čmuchali smrkovou silici v aromalampě, která čistí vzduch a je účinná při nachlazení. Což budem asi potřebovat. Mám dojem, že se o mne pokouší nějaký bacil.
Předevčírem jsem koupila 100% přírodní velmi jemnou a příjemnou merino vlnu a začala jsem plést. Plete se na 7 jehlicích, což je úplný luxus. Snad z toho bude pro malého roláček, který bude nosit. Vím, po kom to moje dítě je, takže plně chápu, že odmítá nosit něco, co trochu škrábe a není heboučké jako pápěří, tak jako nebyl ten předešlý proužkovaný modrý svetr. Je zavržen a já teď přemýšlím, co s ním. Asi ho někomu nadělím, protože nemám chuť ho ani párat ani z něj něco přešívat.
Jdeme teď ven, vyběhat jedny neposedné nožky. :)








8 comments:

  1. Ahoj Miso, krasne fotky, slunicko dnes sviti i u nas i kdyz rano byl sedivak a tak je ten den hned veselejsi. Moc hezky jsi zachytila nakvetly bramborik, vlna vypada nadherne, take mam rada heboucke prize a maly si jiste krasne ohreje krcek:) Mej se krasne, opatrujte se a nepodlehnete bacilum, zdravi Monika.

    ReplyDelete
  2. Vy si tedy uzivate a ponocujete ,to je skoda ze se klucinovi ten hezky svetrik nezamlouva protoze mu moc slusel,tak mozna ze byde spokojeny s novym.

    ReplyDelete
  3. Ta vlna vypadá moc zajímavě, hebce. Já vlněné věci nesnáším, koušou mě, tahle to nedělá?

    ReplyDelete
  4. Moniko, dekuji za kompliment :) ten bramborik tak stal na stole prede mnou, osvetleny sluncem, to se muselo fotit!
    Bacilum, aaach jo, podleham. Nastesti jen ja, zatim! A doufam, ze to tak zustane. To staci :)

    Elli, je to skoda, ale jsem perfekcionistka a ten svetrik nebyl na 100% :). Tento svetly, uz ted vypada lip.

    Alko, tady ta vlna je upravena a opravdu nesmirne heboucka, neskrabala by ani tebe :)

    Preji vsem krasnou nedeli!!

    ReplyDelete
  5. ....ty máš milá Misha to pekné svetlo snáď ochočené, čičo, máš vždy tak krásne nasvietené fotky! 8 - ) veľa zdravíčka želám!

    ReplyDelete
  6. SV, tak moc rada te tu vidim!! Poznala jsem te, vis? :) A moc dekuji, svetlo ochocene nemam, jen se za nim neustala nekde plizim :D.

    ReplyDelete