Sunday, August 21, 2011

Neděle v posteli

Aaaaano, neděle ráno se má strávit v posteli. S pejsky a kočkami, s dětmi a má se válet :D.
Vychutnejte si nedělní ráno! :) M.

via pioneerwoman
via thehipsterkids

via sarah richardson
via cannelle et vanille


































via weheartit

via tarawhitney

6 comments:

  1. No, idea je to hezká, jenže jak k tomu lenošení v posteli přinutit kočku? Naše Mařenka (když se jí nechce londat po nocích a spí doma) se pravidelně v půl páté ráno hlasitě dožaduje vypuštění ven. A nedejbože, že jí zapomeneme večer naplnit misku, to pak máme ještě jedno noční buzení kolem jedné, kdy Mařenka pláče, že nemá co jíst :-)

    ReplyDelete
  2. No nazdar, Aneris, to te lituju, vstavat o pul pate kazdy den, by mne nezabilo, ale opravdu nenadchlo! :)

    ReplyDelete
  3. Lenošení je fajn, ale u nás to se zvířátkama moc nejde. Pokud k nim nemáš obsluhu. Nebo pokud nepovažuješ za lenošení, že jsi v posteli AŽ do půl sedmé... :) Ale lenošení s dětmi je fajn. S těmi mými do chvíle, než se probudí :)) Kde bereš ty krásné pozitivní obrázky? Já tam chcu bydléét.... :)

    ReplyDelete
  4. Já jsem si naplánovala "pyžamový den" na pondělí minulý týden. Nakonec jsem luxovala, umývala, přestavila trochu nábytek a další a to prosím všechno dobrovolně!!!! Něco nevyšlo, asi nejsem normální :((

    ReplyDelete
  5. Radko, já to tak nějak tušila, tak proč si o tom alespoň nepopovídat, nééé? :D A jinak s těmi obrázky, rozhodla jsem se, že jiné než pozitivní na mém blogu nebudou ;). Takže hledám a hledám a kochám se tím.

    ReplyDelete
  6. Alko, to není nic nového pod sluncem! Copak taková aktivní žena jako ty, může sedět doma a nic nedělat? Zvlášť, když má od přírody alergii na příkazy??? ;)

    ReplyDelete