Tuesday, August 23, 2011

Jako ve snu

Výzdobu pokojíčku mám za sebou, nemůžu ale zapomenout na tu radost, jakou jsem u toho pociťovala. Budu si i v budoucnu určitě stejně tak užívat jakýchkoliv změn v dětském království. Inspirace je hodně. Podívejte jaké nápady mají jinde. :)
A prozraďte, jaký pokojíček by se líbil vám? Co by v něm nemělo chybět a jaké barvy by měly převládat??

via with two cats




































via melissaesplin
































via house of many hues




































via sweetiepiepumpkinnoodle




































via withtwocats





























via withtwocats

via withtwocats 

via pinkwallpaper



































via decor8

4 comments:

  1. tvořit dětský pokojíček je krásné. Dává prostor fantazii, která už se nehodí třeba do obýváku nebo jiných účelových místností. A barvy k dětsví jistě patří. Veselé, prosvětlující, nedráždivé. Kdesi jsem četla, že přezdobené barevné pokoje podporují dětskou hyperaktivitu. Nevidím v tom vyloženě problém, když se prostor ke spánku náležitě "vytlumí", je dětská hyperaktivita spíše plusem. :)
    Váš chlapeček má štěstí na nápaditou, šikovnou a velkorysou maminku a chápajícího, přejícího tatínka, proto jeho pokojíčky určitě budou oázou, na kterou bude jednou rád vzpomínat. :)

    ReplyDelete
  2. Řekla bych, že dětský pokojík má mít teplou podlahu, aby se dalo běhat bosky, ležet na zemi a hrát si na ní, polštáře na válení, skřínky na hračky, stůl na psaní a hraní, tabuli na čmárání, pohodlnou postýlku, příjemné barvy pro oči, hodně světla, prostor, vkusně zařízené. A teď si vyberte ;))

    ReplyDelete
  3. Líbí se mi ten se žlutým kobercem a pak ten se sovičkou a stromem. I v dětském pokoji bych dala přednost jedné maximálně třem barvám, které by se měly opakovat i v detailech. Ale barvy nejsou nejdůležitější, určitě to musí být kvalitní podlaha, aby tam mohlo děťátko lozit a nenastydlo, taky něco pěkného na stěnách. A spoustu dalších maličkostí, které udělají pokojíček útulným a hravým :-) Docela by mě zajímalo, jak jsi to vyřešila Ty.

    ReplyDelete
  4. Radko, moc děkujeme! Pokud bude naše dítko s láskou vzpomínat na dětství, budu jásat radostí a pravděpodobně i plakat dojetím :).

    Alko, na výběr je toho opravdu tolik, že se v tom jeden ztrácí! Naštěstí, nás většinu smrtelníků omezí prostor, finance a někdy i čas. Důležité je, aby se zařizováním domu člověk nestal neurotikem. To, co se dělá s láskou, je protě nejhezčí :)

    Veroniko, slibuji, že náš pokojíček vyfotím a zveřejním. :)

    ReplyDelete