Tuesday, July 19, 2011

Letně prostřeno

Hledím a přemýšlím, jak přichystat podobně nazdobený stůl... Krásné, inspirující a taaaaak letní :-)

via prettystuff

via albert font

via albert font

via caroline arber

via nicolas matheus

via caroline arber

6 comments:

  1. To jsou úžasné nápady a krása křehká. Jenomže zatím co jsou prcci malí, ale už dost velcí že na všechno dosáhnou a všechno chtějí ochutnat na zahradě prostíráme bez ubrusu a nejmíň z poloviny se místo porcelánu na stole skví UMĚLÁ HMOTA :+D

    ReplyDelete
  2. V poslední době mě zaujalo v Ikei, plechové nádoby různé konvičky, konévky, mísy a džbány, taky květníky. Uvnitř je plech, který na okrajích prosvítá, zvenku je třeba světlezelená nebo bílá glazura a okraje jsou podobně jako krajka dírečkované. Je to půvabné a trvale nerozbitné a hodí se to právě jen na zahradní stůl.

    ReplyDelete
  3. Saro, tak tech konvicek a misek jsem si vsimla taky a nebyt toho potrebneho zbozi ve voziku a dvou nevrlych chlapu vedle, tak bych si urcite alespon jednu vecicku vybrala. :-)

    ReplyDelete
  4. otazka pro brabi ci kohokoliv znaleho: Co je to za to vysoke, zvonky obsypane kvitko na posledni fotce? Je to naprstnik?? Rostlo by mi to na zahradce? Chci to!!!!

    ReplyDelete
  5. Krásný léto, voňavý a barevný... hmmm :)

    ReplyDelete
  6. Ano Miško, je to náprstník Digitalis, krásné, prudce jedovaté zvonky...asi by ti to tam rostlo. Ta první fotka je moc krásná a na třetí je nádherná halenka s puntíčkama(omlouvám se=profesionální deformace),na čtvrté mají krásné sklenice kytkované na vodu, potom ňam jahůdky a na poslední se mi sukují oči nad neladícím stylem nádobí a nad krásným náprstníkem ve vaze...(luční kytice?)...s ostatními kytkami, které se v mých očích k němu nehodí. Ale proti gustu...

    ReplyDelete