Tuesday, July 19, 2011

Čtení je snění s otevřenýma očima

Co právě čtete? Máte na čtení vůbec čas?? :-)

via Albert Font, Yoyo

5 comments:

  1. Minulý týden jsem přečetla knížku o neposlušných manželkách od Ireny Obermannové a potřetí knihu Vysoká cena za lásku od Bohdana Dlouhého. A to jsem asi neměla, protože potom jsem v každém tmavším Španělovi viděla darebáka Antona :)).

    ReplyDelete
  2. Jasnačka že čteme a ta zmíněná Vysoká cena, by měla dostat cenu, jestlipak ji autor přihlásil do nějaké literární soutěže? My čteme desítky dětských knížek v podvečer, např, znáte pohádky Svět Petra králíčka a jeho přátel od Beatrix Potter, je to půvabné právě pro ten věk okolo 2-3let a jsou také zfilmované - http://movie-library.cz/film/74797-svet-petra-kralicka-a-jeho-pratel-tv-serial/, tady ve slovenštině, češtině a angličtině. Ale po nocích čtu už 50díl od L.J.Braun Kočka která zbožňovala sýr a D.Chamberlainová Strážkyně majáku a J.Karonová serie knih o Mitfordu, stojí za to doporučuji.

    ReplyDelete
  3. My čteme Lichožrouty od Pavla Šruta. Kdybyste nevěděli, kdo to je, tak vězte, že skřítci, kteří kradou vždy jen jednu ponožku....Já mám rozečtené opět nějaké Agathy, Hodiny od Michaela Cunninghama a na záchodě mám vedle časopisů typu Epocha pořád při ruce Saturnina :) Kryštůfek čte hlavně nápisy které vidí kolem sebe, nutím ho opakovat učení a na hrách trénuje angličtinu. Velcí kluci se nám starají o obživu, takže čtou faktury, obaly od pytlů s cementem, barvami a tím vším kolem a večer si možná půlkou oka přečtou v programu, co znaveni prospí. :))

    ReplyDelete
  4. Moc vam dekuju za komentare, ja se vam totiz priznam, kdekoliv vidim (na fotce, ve filmu..) nejakou knihu, hned lustim nazev a autora a vyhledavam. Takze se urcite podivam po Lichozroutech a kralickovi i strazkyni majaku (uz jen ten naaaazev!) ;-)

    ReplyDelete