Friday, July 22, 2011

Krémově bílé ráno

Ráno, když se probudím, během chvilky stihnu udělat spoustu věcí, osprchovat se a dát se do pucu, nasnídat se s prckem a stále ještě vidět to ranní sluníčko, MILUJU.
Už přes týden každé ráno chodím po našem malinkém trávníku ještě v pyžamu, se zavařovací sklenicí plnou vody a sbírám slimáky. :-D Romantika! Španělsky by se řeklo "peculiar". Začíná se mi ta ranní povinnost stávat rituálem! Naštěstí nikdo v tu dobu není doma a není tak nikdo, kdo by mě mohl v této delikátní situaci zachytit fotoaparátem. Pokochejte se tedy trošku jinými obrázky a užijte si hezkého rána :-)

via sunday in bed

via pretty stuff


via pretty stuff




via wallpaperpimper




via caroline arber

via nicolas matheus







via pretty stuff





via pretty stuff

4 comments:

  1. Kvůli těm krajkovým kalhotkám lituji, že už mám po záruční době ;)) Ale rána mám taky ráda a ta barva je přesně tvoje, viď? Krásné fotečky. Zelené jiřinky moc nemusím, ale v kombinaci s těma bílýma růžema jsou moc hezké. Slimáky jsem tady ještě nestihla zkontrolovat, už druhý den prší!!!

    ReplyDelete
  2. Něžný,hladivý barvy i obrázky.A ty kalhotky:-),teď si připadám trochu jako krteček,budu přemýšlet,kdo by mi takový kalhotky uháčkoval:-)).Moc milý krémový ráno,děkuju:-)).Markéta W.

    ReplyDelete
  3. Milá Markéto, moc tě tady vítám!!
    Nad kalhotkama jsem strávila dlouhou dobu zkoumáním, jak se asi dělají...no třeba to zkusím, jsou přece rozkošný :-)

    ReplyDelete
  4. Úžasné, miluju takové romantické věci, obrázky, košilky s krajkou, nátěry na starých vyřezávaných skříňkách, rána u moře a taky kočky v peřinách. Víte kde mají takové věci kraječkové? Ve Vaňkovce je jeden obchod a mají všechny velikosti ne jen ty malé a je tam přítmí a hraje tam moc hezká hudba, žádné disco a každá ta věcička je tak od tisícovky nahoru, ale stejně si tam občas něco koupím. Jo a když to není zářivě bílé má to nádech patiny a že ta věc má duši, protože ji už někdo měl a staral se o ni a ona s ním prožila život.

    ReplyDelete