Tuesday, June 21, 2011

Léto!!!

Ahoj léto! To je neuvěřitelný, už začalo léto a já mám pocit, že konec roku jsem oslavila včera! Stráááášně rychle mi to uteklo. Jaký jsem si dala předsevzetí? Na oko žádný, abych se neztrapnila. V duchu, jako vždycky, jednu převelikou horu :D. Můžu si aspoň říct, že jsem něco z toho, co jsem měla v úmyslu, splnila? Na léto se budu držet mojí strategie, vždyť stojí za to mít pocit zadostiučinění :-).

My si už léta užíváme, jak se patří a jsme akceschopní. Někdo udělal děťátko, někdo spaluje denně kalorie řáděním ve vodě nebo v práci, někdo zase nabývá kalorie pojídáním dortíků vlastní výroby. Rozhodně se nenudíme!

Malinká Alexia je k zulíbání!



"Zasměj se, kdykoliv můžeš, je to ten nejlacinější lék."  Lord Byron

8 comments:

  1. Jéé, to je ale krásný miminko!!! A Andrýsku, napíšeš nám taky něco o sobě? Už jsme si o Tobě dlouho nic nepřečetli :-))
    Tak kráásný léééto!!!

    ReplyDelete
  2. Blahopřejeme španělskému strejdovi a ruské balerině ke krásné malé panenečce. Počítám, že už se mladé mamince nestíhá dělat smutek po domovině, jak spolu mluvíte rusky anglicky španělsky? Misho co tam dáváš zase za dobroty já mám pak chutě, co je to pod tím ovocem vypadá to jako povidla nebo karamel? Tak musím říct, že španělské geny se ve tvém synovi možná někde projeví, ale podobou je André malá Mišička jak si ji pamatuju z dob kdy jste poletovaly s mýma holkama po Březovce. Už přijeďte :+D

    ReplyDelete
  3. Waity, však já to doplním :) díky za návštěvu.

    ReplyDelete
  4. Saro, mladá maminka je štěstím bez sebe a jen jí tiše závidím, protože se úžasně rychle zotavila, malinká spinká a spinká, všechno zvládá na výbornou. Mluvíme na sebe španělsky, na svoje děti mluvíme našimi jazyky a taky si rozumíme :D. Jen ti naši chlapi potom čučí a jen vždycky doufají, že nebyla řeč o nich.
    To na tom dortíku, mimochodem korpus byla kefírová buchta s kakaem, strááášně dobrá, je ostruživnová marmeláda. Snědlo se to ráz dva. :) A přijedem, už se nemůžu dočkat, až vás uvidím!!!!

    ReplyDelete
  5. Saro, malej mne nezapře, ale ze Španělů má taky hodně. S tatínkem má podobný charakter a taky gesta. Je sranda je sledovat. Včera se vychovávali navzájem :D

    ReplyDelete
  6. Alexia bude krásná holka, z těch jejích důlečků ve tvářičkách musí být tatík vedle...:)) A už se směje, sotva se to vykulilo! Andrýsek se vody nebojí a cáakáááááá a cááakááááá. Už abyste tady byli.

    ReplyDelete
  7. tak se zas potvrdilo, že slovanské holky umí dělat nádherné děti. Je dobře, že trochu naředí španělskou krev ;) Alexia je rozkošné miminečko a její úsměv...znám děti, co čučí mnohem déle a nehnou brvou. Ale tohle je krásný malý sluníčko. Myslím, že to pochytila od Andrýska. Šibalský kukuč a úsměv na rtech....šťastné děti. :)
    P.S.bradičku má malá po tátovi,že? ;)

    ReplyDelete
  8. Radko, miminko je zepředu celý tatínek a z profilu celá maminka, ale ta bradička a prstíčky a očička, plosimtě, tatínek je úúúúúplně dojatý!!! Ta malá panenka si s ním bude moct dělat, co se jí zlíbí :D

    ReplyDelete