Sunday, April 20, 2014

Naše holčička už má 1 rok

 








Naše panenka oslavila svoje první narozeniny. A stejně jako před rokem, byl krásný, teplý a slunečný den. Amálka bude pořád jako jarní kvítečko, rozdávat radost, tak jak to umí. Naše milovaná jarní lásenka.

10 comments:

  1. Sladká holčičko, maminka to vystihla jsi jako vanilková víla s očima jako borůvky a pusinkou jako maliny, voňavá něžná i divoká. My holky s ocásky a hebkýma ušima, jantarovými kukadly a velkým vrněním ti posíláme k prvnímu otočení vesmíru, trknutí skloněnou hlavičkou někde mezi ouškama a omotání ocáskem, trošku škrabkání, trošku tlapkání, velké vrnění a dlouhé mazlení. Bubu ti posílá severovýchodním vánkem vílí štěstí a ostatní skřítci mlaskavé pusinky od čokolády. Doufám, že tě už brzy všichni potkáme, abychom si tě mohli oňuchat, pohladit a něco ti popovídat naší řečí, tedy českou, kočičí, Anička vílí motýlí, Bastyšek s Matýskem rytířskou skřítkovskou a Lisetka vílí princeznovskou. Srdečné přání i bráškovi Ondráškovi, mamince a tatínkovi, no nejste vy jarní rodina?

    ReplyDelete
  2. Narodily jste se ve stejný den, takže obě jste ty jarní sluníčkové panenky :) Hodně štěstí!

    ReplyDelete
  3. Jak ten rok rychle ubeh,vsechno nejlepsi k prvnim narozeninam.

    ReplyDelete
  4. Utíká to :)) nejen Amálka je naše jarní kytička. Ty mi budeš krom jara, také navždy připomínat velikonočního zajíčka. Nevím přesně, jak to tehdy všechno bylo, ale vzpomínám si, že jsme s bráškou jednoho jarního rána vstali a místo maminky na nás v kuchyni čekala velikonoční nadílka. No a po pár dnech nám k ní přidala ještě velké, ubrečené žluté, holohlavé miminko...vnímáno tehdejšíma očima sedmiletého telátka, ovšem. Samozřejmě jsi byla překrásná holčička ;) ale to sem nepatří, viď? To ti Amálko jednou všecičko povyprávím, až budeš potřebovat nějaké zbraně proti rodičům ;)..

    ReplyDelete
  5. Želám Amálke a vám všetkým radostný život. Nech stále takto slniečkovo svieti každému, koho v živote stretne. A tiež samozrejme aj sama sebe. ;-)
    Letitia.

    ReplyDelete
  6. Dodatočne želám malej princeznej všetko najlepšie k narodeninám.) Ale to uteká, ani sa nenazdáš a pôjde do školy. Miška, veľká vďaka za všetky komentáre na mojom blogu, sú plné pochopenia a vždy ma povzbudia. Vážim si toto virtuálne priateľstvo:)

    ReplyDelete
  7. Amálko, ještě jednou všechno nejlepší! Máma Ti vyrobila krásný dort, právě se chystám na dort s dvojkou pro Tvoji kamarádku Andulku. Doufám, že v tomto Tvém druhém roce už se spolu brzy všichni uvidíme a pohrajeme si :-)

    ReplyDelete
  8. Dobrý den,

    Všimli jsme si, že máte spoustu chutných receptů na vašem blogu a chtěli bychom Vám představit naši novou webovou stránku www.vyhledejrecepty.cz kde si naši uživatelé mohou vybírat z více než 100 000 posbíraných receptů. Každým dnem narůstá návštevnoť strany.
    Na stránce jsme vytvořili také žebříček Tob blogů, kde najdete všechny přidané blogy a můžete přidat i ten Váš. My zkopírujeme všechny recepty a uživatelé je pak mohou nalézt pomocí našeho vyhledávače. Tím pádem se zvýší návštěvnost Vašeho blogu. Nemusíte se obávat, vše Vám nabízíme zcela zdarma.

    Vyhledejrecepty.cz má své sesterské webové stránky na celém světě. Budeme velmi rádi když se stanete součástí této velké rodiny.

    V případě že máte nějaké otázky obraťte se na nás.

    S pozdravem,
    Tunde
    info@vyhledejrecepty.cz

    ReplyDelete
  9. Stýská se nám po španělských zprávách, kde jste?

    ReplyDelete
  10. Přáníčko od Budíčků z Brna- Milá roztomilá Amálko chceme ti dodatečně popřát ke tvému překrásnému prvnímu roku tvého života. Jsi kočka víš to?? malá krásná vílka která se narodila v naší rodině,také tě pusinkujeme a těšíme se na tebe až tě konečně uvidíme na živo. Poco feliz princesa.

    ReplyDelete