Thursday, January 2, 2014

Vánočně - novoroční
























 
Letošní vánoce byly zvláštní, smutné, láskyplné, nezapomenutelné, krásné s dětmi a rodinou. Rozloučení se starým rokem bylo pro naše děti první vědomé, krátké a s mnoha očekáváními od nového roku. (no nazdar ;) ).
Dodatečně všem moc děkuji za přízeň, kterou mi i přes moje blogové výpadky stále dáváte najevo. Jste mým hnacím motorem a sdílení všedních starostí je pro mě, maminku v domácnosti, mnohdy velmi uklidňující a přínosné.
Ať se nám všem letos daří! :-)
Míša

7 comments:

  1. Miška, želám ti a celej vašej rodine veľa radosti, pokoja, lásky... a vždy dôvod na vďačnosť aj v tomto roku. Vďaka za tvoje zdieľanie bežného života - tak ako ide a ako ho s láskou prežívate.
    Majte sa krásne! Letitia.

    ReplyDelete
  2. krásný rok blogerko s velkým srdcem, rozletem, nadhledem, maminko houževnatá, statečná, pilná, laskavá, sestřičko jediná, nejlepší, teto nejmilejší...Tobě a tvé krásné rodině přeji rok příznivý, podmanivý, láskyplný a klidný. :)

    ReplyDelete
  3. Krásné sváteční dny v kruhu nejmilejších, dychtivá očička dětí v očekávání překvapení i jejich radost potom, to je to nejkrásnější, co dostáváme my velcí. Děkujeme za milé chvíle s vámi.

    ReplyDelete
  4. Krásný nový rok přejeme z Kočičího vrchu, máte kouzelný domov a Misha lítá vzduchem u stropu, aby to všechno zachytila nebo jak se fotí stromeček od špičky? Já jsem letos koupila 2 bílé sibiřské smrčky v květináči a jeden cestoval za maminkou, zdobila jsem jí ho v nemocnici úžasnýma vyrobenýma háčkovanýma andělíčkama a vločkama ale tam nebyla žádná vánoční posvátná atmosféra, pak s námi cestoval zpátky do Jundrova a byl svědkem toho všeho a ten druhý jsme měla na balkoně až do Silvestra a 1. ledna jsem si ho dala do pokoje a konečně ho nazdobila. Teď na mě kouká tak nějak tázavě, asi ty dva brášky zase snesu na můj balkon, zbavím těch barevných věcí a na jaře přesadím do nové rašeliny, a tak možná ten stromek svědek a ten druhý zapomenutý budou žít u mě doma. Těším se, že se konečně potkáme, uděláme si výlet a tři princezničky a tři princové si dají spolu rýžový mlíko a my zase panáka.

    ReplyDelete
  5. Misho, krásná koláž, krásná rodinka. Ani jsme nevěděli, že malá Lopezátková už umí stát :-)
    I Vám přejeme vše nej do Nového roku, ať je brzy jaro a všichni se můžeme nadopovat sluníčkem. Už je nám to všem potřeba. Spoustu krásných chvil s rodinou :-)

    ReplyDelete
  6. Zachytila jsi krasne vanocni naladu.Preji tve cele krasne rodine jen a jen to vsechno nejlepsi v Novem Roce.Koukam ze mala slecna uz stoji .

    ReplyDelete