Thursday, January 23, 2014

Ópér



S Amálkou jsme se podívaly u oběda na romantiku. Doufám, že si vzala příklad z francouzského šarmu a odpouslouchala přízvuk ;-). Žádné hluboké přemýšlení, přesně to, na co mám náladu, ale hlavně, Sophie!






Chystáme se na léto a koupání! Andrés chodí opět do kurzu plavání.
A večerní koupání. Zvládli jsme umýt dokonce i hlavinky!! Za celé odpoledne jsem nestihla udělat jedinou fotku, nevím proč! Ale dobrý, dobrý... už jsem se vzpamatovala ;-).


5 comments:

  1. Žerie ti to komentáre, ale ja sa nedám! ;-) Tak znovu:
    Ak som dobre pochopil, Sophie tam mala len tri deti... si lepšia! ;-)

    ReplyDelete
  2. To mě mrzí, že tu mám žrouta!
    A ano, jen jeden nepatrný rozdíl nás se Sophií odlišuje ;-)

    ReplyDelete
  3. Tak po pořádku. Nedávno u nás byl na návštěvě (v ČR) Christopher Lambert a omlouval svoji ženu Sofii, že nemohla přijet. Nevěděla jsem, že jsou svoji :o . Tak jak se Amálka kouká se zalíbením na modrý model, by prostě žádný mužský neuměl, holka se nezapře. :)) Koukám, že zeleninové pyré k večeři bylo a že se ti podařilo všechny děti narvat do vany. Jistě to tu nejmenší mrzelo, že tam nemůže být taky, musí ještě trošku povyrůst ;)

    ReplyDelete
  4. hihi...já nic neříkám. Jsi dobrá, ale uvědomuješ si, že tím, že jsi přežila a ještě vypadáš celkem neopotřebovaně sis na sebe asi upletla bič? Budeš móóc oblíbená "hlídací teta". Ale vím, že jsi v duchu ráda, protože ten potěr prostě miluješ. Z fotek jsou všichni k zulíbání a sežrání :-) Já už se těším, až mi to tady bude zase brebentit. ;-)

    ReplyDelete
  5. Dobrýýýý :-) Já ještě 4 děti nehlídala a ani se na to nechystám. Třeba Ti to někdo brzy oplatí? A ještě nechápu, kdy jsi stihla ten film. Já se už dlouho na žádný pořádný nepodívala. Alespoň ne, když bylo minimálně jedno dítě vzhůru :-D

    ReplyDelete