Friday, November 22, 2013

Krizeeeee!!!

Je na vrcholu. Nemám ráda, když si slíbím, že na blog napíšu týdně alespoň dva články a potom 3 týdny nic! Aaach jo.
My jsme toho stihli ale hodně. Streptokoka a 10 dní doma s antibiotiky, pár dní nám bylo dobře a teď už máme jen laryngitidu a nachlazení a miminku začaly růst zuby, takže se budí v noci každou hodinu a přes den, kdy neodpadává únavou, tak si hrajeme na flexibilitu a celistvost matky. Teď jsem navíc bez hlasu, tak se ani slovně bránit nemůžu.
Do toho úžasné podzimní sychravé pršavé počasí...no co mám povídat. Skypovali jsme s babičkou, telefonovali kam se dalo, viděli všechny pohádky online neonline, hráli si se všema hračkama, vyrobili jsme keramické počítadlo, udělali otisky nožek a ruček, něco jsem ušila (a mockrát párala), Amálka bojovala s divými šelmami, několikrát jsme si upekli chleba a sušíme křížaly a taky jsme vystříhali domečky z papíru a odekorovali ošklivou kuchyňskou zeď Andrýskovým obrázkem.
 
Ale hlavně, narodilo se další miminko-bratránek do rodiny. Maličký Lucas, který do naší mix latinsko-slovanské rodiny přinesl anglofranské geny :D. Moc se těšíme, až ho uvidíme v domácím prostředí. :)
 
Přeji všem krásný víkend!
 






 

6 comments:

  1. No vy jste šikovní a tolik jste toho zvládli za tu chvilku. Ty domečky vypadají pěkně, podařily se vám . Taky mi vrtá hlavou jeden domeček, možná se do něj pustím ;) Zdravím malinkého Lukase i jeho maminku Lauru, ať jsou zdraví a šťastní. Pozdravuj jejich babičku!

    ReplyDelete
  2. Brabi děkujeme za pochvalu! :) To víš, kudy z nudy, když venku prší! :)
    Rodince pozdravy vyřídím, hned jak ji uvidím, díky.

    ReplyDelete
  3. Hádam sa dnes už máte lepšie:) Zasa krásne fotky, obdivujem tvorivosť aj počas týchto náročných dní:) Veľa síl!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Však když má někdo takové virtuální kamarádky, tvořilky, tak se jeden musí hodně otáčet :D.
      Dnes jsem obdivovala tvůj tvořivý blog!!

      Delete
  4. Misho, jste šikovní, ten obrázek Andrýskův se mi moc líbí a pak ty domečky..aaaaach, našla jsi někde návod, jak se dělají, nebo Tvůj nápad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veru, návod jsem nenašla, jen jsem viděla domečky jako dekoraci, tak mne to letos inspirovalo. :) zatím mají úspěch a zatím se jim nic nestalo. :)

      Delete