Sunday, November 24, 2013

Byla taková zima, že ani ručičky nevytáhla






 
:) a já šla rychleji a rychleji....a pak jsme se zasekli, protože si Andrés málem vyrazil klackem oko a naštěstí to odneslo jen čelo. Poslouchali jsme stromy a ptáky a hledali želvu, která žije v blízkém rybníčku a našli jsme zase několik velice potřebných kamínků. Z těch máme v kuchyni vydlážděnou papírovou uličku! Dali jsme slepicím natrhané pampeliškové lupení a zbytek našeho salátu a ty se kvůli němu poklovaly. A tak jsem si vzpoměla na Bety McDonald, jak prohlásila, že slípky jsou ta nejtupější zvířata. ;)
Brabi mi přeposlala odkazy na recepty s cukrovím. Prohlížím a přemýšlím, co letos upeču. :)

Přeji krásnou neděli!

7 comments:

  1. To jsou krásné fotky, jak je to tam zarostlé kolem vašeho jezírka. A Amálka má červený nosík a poznává svou první zimu venku ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju, brabi. Ten červený nosík jsem musela vyfotit. Jindy se vrtí o stošest, tentokrát byla zachumlaná až po uši ;)

      Delete
  2. Krásne fotky:) U nás dnes celý deň vytrvalo pršalo. Pozdravujem:)

    ReplyDelete
  3. Babušenka malá, v dečce zabublaná :-) Ahoj děcka, my tady máme taky zimu a dnes ještě vichřisko. A i když nejsme nemocní, jsme nejraději doma v teplíčku :-)

    ReplyDelete
  4. Znáte Pettsona a Fiškuse? Pro případ, že byste se v tomto počasí nudili, je to o veliké zimě a o hloupých slepicích, úžasném kocourkovi a o švédských Vánocích. Matyášek tuhle pohádku miluje:
    http://www.uloz.to/xM1DiU7/pettson-a-fiskus-tvrip-avi

    ReplyDelete
    Replies
    1. teto, moc děkujem za pohádku. Tu budem milovat určitě taky. Nejraději bych si ji pustila teď večer sama :D.

      Delete