Tuesday, October 8, 2013

Z posledních dní








 
 
 
Slunečnice už opadaly, ale neměla jsem to srdce ty okvětní lístky jen tak vyhodit.
Lednička je plná cherry rajčátek od sousedů.
Na procházkách čučím tak dlouho nahoru a fotím, že si ani nevšimnu, že nemáme botičku. Ale našli!!!! :)
Moje koťátka. Mám předtuchu, že maličká bude jednou pořádné kvítko. A malý chlapáček z toho bude pěkně na nervy.
Amálka poprvé spadla z postele, po hlavě, jak jinak. Asi jí začaly růst zuby, dnešek proplakala. Poprvé se koupala se svým bráškou ve vaně a hned se u toho pořádně nachechtali. :)
Andrés se vyléčil ze spály, ale ještě má trochu nemocný kukuč. A tak auta jsou vždy a všude ta nejlepší náplast na bebí.
 


12 comments:

  1. Moc hezké fotky. Když se tak dívám na tu svoji rozkošnou vnučku, všichni čerti jí čučí z očí, to bude lumpík. Ještě si užijete ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. brabi,víš co, mám pocit, že ta naše panenka se ti fyzicky začíná velice podobat :) :D o tom lumpíkovi si ještě povíme, uvidíme, po kom bude ;)

      Delete
  2. Míšo, krásné shrnutí ....
    Mějte se krásně ... Věra

    ReplyDelete
  3. Míšo, mám pocit, že ty druhé děti (a obzvlášť holčičky) asi lumpíci být musí :-) A to je prima, aspoň se ve světě neztratí.
    Ani jsme nevěděli, že je Ondrášek nemocinka, snad je už v pořádku, spála asi není jen tak nějaká nemoc.
    Krásný podzimní fotky..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já to tušila! :) Všichni říkají, že druhé děti jsou víc hrrr...no ony taky musí, aby se jim někdo věnoval :D
      moc zdravíme do Rybníčkova :)

      Delete
  4. Ahoj do španělského podzimu, opět úžasné fotky s tvým nenapodobitelným vkusem ala krásno a romantično. Holčička Amálka je jako z obrázku vymalovaná panenečka a zdravíme Ondráška, doufám, že to nebylo zlé a budeme rádi za co nejvíc informací. Právě mi volala Is, že u nich propukla spála a zrovna včera a celou noc a celé dopoledne byly všechny děti spolu a blízkém kontaktu. Čert nám byl ty školky dlužen fakt. Posíláme opusinkované javorové červené, oranžové a žluté lístečky s pozdravy. Kočkoland.

    ReplyDelete
  5. Misho, co to tam kvete na tom stromě to je zvláštní na podzim a vůbec ten strom vypadá jako vrba a ten květ jako gardénie :+)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milá Saro, ráda tě tu vidím!! Moc děkuju za takovou pochvalu, to je milé!
      Naše spála proběhla velice rychle. Jeden den a hotovo. Vždycky mě mile překvapí, jak rychle se děti zotavují z neduhů. Já bych tu hekala ještě týden, ale ony nee, už druhý den ven a hurá. To je dobře.
      Se vstupem do jakékoliv instituce si děti opravdu předají kdeco a nedá se s tím nic dělat. Jen vydržet. Tak posíláme pohlazení horečnatým dětem, pusinky a určitě ještě než si to doma vyřídíte, tak bude spála pryč. Aach jo.
      Ńám v pátek pro změnu ve škole zase řekli, že mají děti vši, tak odvšivujem a smrdíme doma všichni tea tree olejem a octem :D. Ale pomáhá!!!! Žádná chemie ;)
      Ten stromeček je ibišek. Máme je na ulici jako okrasné stromky, je to pěkný, viď :)

      měj se moc hezky a ať tě ti tvoji miláčci nenakazí!

      Delete
    2. Jé, odvšivujete, tak to nám byste nesmrděli, my totiž vůni tea tree a octa rádi :-) My zatím vši neřešíme, ale jestli někdy budem, zkusím Apiline z aromaterapie od pana Hádka.
      Nakonec to asi spála nebyla, jen nějaké nachlazení. Nebo možná spála a my ji nepoznali :-)

      Delete