Monday, October 28, 2013

Jsem dojatá

Tentokrát ne kvůli dětem ;), ale kvůli setkání s Čechy.
 
Včera se v místě našeho bydliště konal koncert dětského sboru Carmina z Rychnova nad Kněžnou. Malí sboristi jsou tu v rámci mezinárodní souteže sborů. Mají na seznamu akcí několik koncertů po Navaře a Baskicku a právě včera zavítali k nám. Dozvěděla jsem se o nich z místních novin, a tak jsem si řekla, že Čechy prostě musím vidět! Vzala jsem muže, švagrovou, děti jsme odezvdali na hlídání a šli si poslechnout, jak řekl můj muž, "andělskou" hudbu. Samozřejmě mi to nedalo a hned jsem se jako krajanka přihlásila, proto jsem měla vše z první ruky i s komentáři. Mám pocit, že na jejich webovkách se asi mihnu. Bylo to moc moc a moc milé setkání, slzy jsem měla na krajíčku, zkrátka setkání s krajánky mne dostalo, zvlášť, když jsem si mohla popovídat s dětmi a popřát jim štěstí do sborového klání. Tak, koukněte na ně.
A, pochopitelně, Španělům se koncert velice moc líbil!!!! :)


9 comments:

  1. Takýto typ patriotizmu je mi sympatický! ;-)

    ReplyDelete
  2. Mám takovou radost. Je hezké, že jste šli podpořit krajánky a seznámit se s nimi. Jistě i oni byli mile překvapeni ze setkání s krajankou :)

    ReplyDelete
  3. Chápu, že se ti to líbilo. A fotka je krásná.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amelie, vítám Tě u mne na blogu!!! Moc milá návštěva! :)

      Delete
  4. Miška, palec hore za patriotizmus:) Vďaka za milé komentáre na mojom blogu, ani netušíš, ako ma vždy potešia. Veľmi rada sem nakúkam:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ty tušíš, jak mne potěší tvé komentáře :)?? :) Nakukuj, já k tobě taky ráda! ;)

      Delete
  5. Míšo, na těch webovkách jsem Tě našla! :-) Vypadá to na krásný sbor, bylo to pro Tebe určitě moc milé setkání.

    ReplyDelete
  6. jee, ja byla dojata, jen kdyz jsem to cetla. Ptacata vypadaji velmi sympaticky, jsou asi pratelsti a moc sikovni. Verim, ze vystoupeni i setkani muselo byt emocne silne a nezapomenutelne. Na jejich webovky jsem se samozrejme divala, maji cestu po Evrope krasne popsanou a okomentovanou. Aktivni deti maji pred sebou jiste krasnou budoucnost. Tobe, mila moravando gratuluju a dekuju, ze jsi takova sirokosrdcata ;)) delas tim radost vsem okolo....

    ReplyDelete