Wednesday, July 10, 2013

Sny a přání čtyřletého kluka


Na konci června můj miláček oslavil narozeniny. Ani tomu nemůžu uvěřit, že už čtvrté!
Upekl se mnou čokoládové muffiny a svůj den oslavil napřed s dětmi ze sousedství.


 
Poslední červnovou neděli jsme pozvali rodinu a Andrýsek slavil jak se patří. Udělala jsem dětem extra pohoštění na extra stůl. To po zkušenostech z minula, kdy se neustále motaly kolem stolu nám pod nohama ;). A protože jsem se zařekla, že plastikové ozdoby nekoupím, tak jsem se jala hledat návody na papírové ozdoby. Našla a dost. Vybrala jsem koule z hedvábného papíru a po nocích stříhala. Na stůl potom papírové lodičky s dobrotami a skleněné lahvičky se jmény a rýžovým mlékem. Dětem se tato pozornost velice líbila, ani jsem to nečekala. Jak jsem doufala, nikdo se nám nemotal kolem toho našeho méně zdravého, a protože bylo moc hezky, tak jsme mohli být na zahradě a nechat děti vyhrát si venku. Dort dostal Ondrášek na přání tradiční piškotový s borůvkami.  
 
 





 
Ten můj chlapeček se za poslední rok neuvěřitelně moc změnil. Přes všechny radikální změny v jeho životě jako je škola a nový sourozenec, a s kterými se stále vyrovnává, z něho roste zodpovědný, šikovný, bystrý, zvídavý, laskavý, příkoří nesnášející, rodinu tmelící, milující a správný lumpík jaký má ve čtyřech letech být. Je to silná osobnost, s kterou je radost být a žít a každý den s mým mužem zvědavě očekáváme, co nás naše robátko přiučí a čím pěkným nás obdaří.
 
A jaké jsou sny a přání malého kluka? No přece být hodný pirát, indián, spát pod hvězdami, povídat si v noci s tatínkem a spát u maminky v posteli a prát se s klukama a kopat do písku a cákat se ve vodě tak, aby mu nestříklo do očí a být velký silný chlap a mít svoje vlastní děti a mít pejska a hrát si s Kryštůfkem a babičkou a vstávat, jak se mu chce a ponocovat jak se mu chce a mít každý den nové autíčko a nebát se koní, znát odpověď na každou otázku .... :) Něco se splní, něco asi ne, ale to nejdůležitější a to, po čem v duchu všichni toužíme, má. Lásku, rodinu a zdraví.
 
Moc Tě, Andrýsku, Lopezátko, sluníčko naše, milujeme!!!
 
 


 
 

7 comments:

  1. Všetko najlepšie!

    "ponocovat jak se mu chce" - tak toto želanie stále majú aj naše mláďatá, napriek tomu, že sú o pár rokov staršie. Nechápem... ;-)

    ReplyDelete
  2. Lovely lovely photos!My best wishes to you and your beautiful family
    maria

    ReplyDelete
  3. Andrýsečku přejeme ti s kočkama, aby se to všechno splnilo a napořád, posíláme pusinku a mňoukání a toho pejska toho si vydyndej, děti mají mít zvířátka. Ahoj chlapečku.

    ReplyDelete
  4. Mně se líbí ten hodný pirát. A tomu malému chlapovi přeji, aby mu to vyšlo. :)

    ReplyDelete
  5. Má krásné čtyřleté přání :) Ať se mu to všechno splní. Doufejme, že něco z toho už brzy, už se těšíme ;))

    ReplyDelete
  6. Milý Andrýsku, jsi nádherný čtyřletý mládeneček a máš báječná přání! Přejeme Ti, aby se ti pomalu plnilo vše, co si vysníš a abys měl pořád TÁÁÁK velikánský srdíčko, jako tvoje máma, táta i to rozkošný ptáčátko, co ti lehá po boku. Těšíme se na tebe.

    ReplyDelete
  7. Andrýsku, přání jsou od toho, aby se vyplnila, tak si spolu s Tebou přejeme všichni, aby to bylo už brzy :-)
    Měl jsi krásnou oslavu a maminka si dala záležet, to se máš, takovou super mámu, to jen tak každý nemá :-)
    Moc Vám to se sestřičkou sluší, jsi už krásný čtyřletý chlap, tak tu svoji sestřičku hezky něžni a opatruj, však už brzy se dočkáš a bude s Tebou rovnat Tvoje autíčka :-)
    Pusinku na tvář
    my všichni z Rybníčkova V+A+R+M

    ReplyDelete