Thursday, July 18, 2013

3 měsíce

Nenudíme se.  Rosteme.

Jaké jsou změny? Amálka má náušnice, daleko méně spí, začíná se nudit a myslím, že brzy budu muset oprášit jiný typ vozidla, protože z toho hlubokýho kočáru není nic vidět! Je to společenská slečna, ba řekla bych, že ji vyloženě baví být obklopená lidmi. Pase koníčky o sto šest, objevuje si ručky a už ví, že když se snaží, dosáhne a nacpe si sama do pusinky dudlík. Začíná se projevovat víc žensky. Je daleko víc lechtivější než její brácha, začíná se učit pěkně vřískat, když se jí něco nelíbí (ooo překvapení pro mužskou část rodiny, hehe), umí se "culit" a umí už teď využít toho všeho ve svůj prospěch, když je doma tatínek.

Jinak nic moc nového, ještě jsme nikam nevyrazili, ale letně si užíváme. Nacpáváme si břicha melouny a ananasy a ostružinami a borůvkami a koupeme se a potíme se a spíme jak se nám chce a....léto :).

Mějte se krásně, za chvíli sem lupnu recept na moji pravou lískooříškovou nutelu. ;)



5 comments:

  1. Amálka roste do krásy! Líbí se mi ta vysmátá fotečka, dětem to na ní moc sluší. A taky koukám, že Andrýsek má správně klukovské nohy ;)

    ReplyDelete
  2. Jestli se dobře dívám, tak ti dva spolu mastí Člověče nezlob se ve stanu? ;))Náušničky Amálce sluší, vypadá hned víc holčičkovsky. Moc jim to spolu sluší :)

    ReplyDelete
  3. Kam chodíš na ty nádherně modrý oči???

    ReplyDelete
  4. Plosimtě ty už máš propíchnutá ouška, jak jste to zvládli? My ty holčičí bolesti taky už máme všichni za sebou a Aněz si to podobně jako maminka Verunka pořádně užila. Verunka kdysi měla pěkně dlouho zanícená ouška. Paní doktorka-homeopatka, čekala skoro do roku, aby to jako bylo v pořádku a na tom správném místě, pak tam zapomněla dát čudliky, takže naušničky spadly hned doma, Verunka jí dala rychle svoje, protože ty první musí být tlusté, aby se vytvořila dírečka, což ty dětské nejsou. Maličká Anělka na svých narozeninách vypadala hrozně komicky, protože měla ty Verunčiny kroužky. No a za týden konečně začala nosit svoje první miminkovské s rudým českým granátem od tetičky. Fotky jsou roztomilé, ještě to není 3 měsíce a děcka vypadají jako by spolu žili 20let, to je dobře.

    ReplyDelete
  5. To jsou děcka nádherný, krásný a Andrýsek se nějak vytáhl a Amálečka už pase koníčky, to je věc, no maminko, musíš bejt hrozně moc pyšná. A k naušničkám gratuluju, jo a krásnej stan máte :-)

    ReplyDelete