Tuesday, April 2, 2013

Velikonoční tvoření - čistě miminkovské

Nenudila jsem se. Ušila jsem "pár" věcí jako polstrování do kočárku, pár povlečení do dětské postýlky, normální rychlozavinovačku a kromě toho:
 
nový závěs nad postýlku (ten původní mi přišel nakonec malý)
rychlozavinovačku do autosedačky
a
jarní pytel do hlubokého kočárku se zipy
 

 
 
Ale aby se neřeklo, taky jsem se věnovala klukům. Moje polovička jako první beran z rodiny slavil kulatiny a tak jsem udělala v pátek moje první tiramisu a v sobotu jsme to celé snědli! Bylo výborný!!!! Na pondělí jsme pozvali rodinu a tak jsem upekla sachrův dort. Dneska jsme ho dorazili, úžasný, opravdu chutnající jako sachr s polevou a prostě mňamka. Já se jen chechtám, protože jen v tomto období neřeším kalorie a tak se mnou zbytek rodiny tloustne. Mají smůlu ;).

Doufám, že jste se měli taky pěkně :)

11 comments:

  1. Téda! Ty tvoríš o dušu! :)
    Spomínam si, že som tiež v období "stavania hniezda" šila a podobne tvorila viac ako v iných rokoch, ale tvoje tempo práce musím len obdivovať. :)
    Ale máte to nachystané krásne! Tak nech len krásne rastiete - všetci v láske a radosti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milá Leti, moc děkuju! Moje tempo práce odpovídá snaze zahnat myšlenky na porod ;).

      Delete
  2. Já myslím, že kluci tu "smůlu" snáší docela rádi a tloustnutí taky neřeší ;)

    ReplyDelete
  3. To je krásný puntíčkovaný závinek v tom bude holčička jako vanilková a marcipánová panenka se sněhovou pusinkou. Kde ji máš už nám ji ukaž. Ne opravdu Misho, drž se, držíme pěsti, tlapky, drápky, ocásky, ouška, culíčky a pěstičky.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) puntíkovaté je všechno! Prostě bylo hodně látky. Pěstičky držte, už jen pár dní :)

      Delete
  4. Koukam ze pripravy jsou v plnem proudu a i ja se uz tesim na ten maly ruzovy balicek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Připraveno, teď už mám jen nohy nahoru a nic nedělám :).

      Delete
  5. Jen mi tak napadlo, kolik dětí ještě plánuješ. Jsi velice aktivní, tak jestli ti to vydrží na všechny potomky? U nás je to tak i s focením Ten první má fotek habakuk, a pak už to ubývá a ubývá...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D ano, Eliško, vím co máte na mysli. S fotkami to bude určitě podobný, naopak ale s tím šitím je to teď daleko hutnější než u prvního dítka. Tak uvidíme ;)

      Delete
  6. To je vážně nádhera! Ale šila jsi to kdy? Když ses o víkendu věnovala klukům, pekla dva dorty a zvládla návštěvu? To tedy nevím! :-)
    Skoro lituji, že nejsem ještě těhotná, hned bych se nechala inspirovat. No, ale u nás doma už dva rarášci zcela postačí :-D

    ReplyDelete
  7. :D Šila jsem to zhruba tak od 22 do 03 hodin do rána. Hrůza životospráva. Spaní jsem doháněla během dne. Nedoporučuju ;).
    Posílám pusinku těm tvým raráškům!! :)

    ReplyDelete