Tuesday, April 23, 2013

Dubnové

Jeden den horko, druhý den na nás fouká vítr ze severu a my prcháme z procházky domů, protože nám nestačí ty trapné lehké jarní kabáty. :D Mám ale toto období snad nejraději z celého roku.

Brabi rukodělní a hlídá děti. Kdyby se tak to hlídání dalo nastřádat do zásoby ;).
Andrés zkoumá, spíš než dítě, tak vozidlo, pochopitelně.
Já se kochám kytkama a každý den přemýšlím, co si obléct :). A kam se vlezlo to miminko??? A jak vylezlo??? Prožila jsem to dvakrát a pořád to nechápu ;).









4 comments:

  1. Misa totiz dostala nekolik kytic, tak je tady probira a tridi. To pocasi tady mne opravdu mate. Venku krasne sviti slunko, ale zafouka ledovy vitr. Vzala jsem si obleceni na chladnejsi pocasi, ale ten jeden rolak je fakt malo.

    ReplyDelete
  2. jak je to s tou cestou miminek radej nechtej vedet ;) koukam, ze uz jste v normalnim procesu a sijete a kytickujete. To je dobre. :) tady je nadhernej cervenec a vetsina stromu k nemu zacina uz konecne i stylove zelenat ;)

    ReplyDelete
  3. Duben JE blázinec, to už byste měli vědět, zvláště potom, co vás obklopuje tolik dubňáčků. Mimochodem duben je zřejmě od slova dub, no a ty mají pořád loňské listí, nedávno jsem jeden potkala a vzpomněla si na Werichovu pohádku. Dá čertovi co slíbil, až z dubu opadá listí, tzn. nikdy. Takže jestli stromy ještě nemají listí, ale už kvetou, znamená to, že jen blázen se tomu v dubnu diví. Přijde květen a bude všechno jak má být, ochladí se a budeme nosit ty lehké kabátky. Včera jsem se pídila v obchodě po plavkách a ještě neměli, tak to asi opravdu ještě není léto. Ale na těch fotkách španělské zahrady to jako léto vypadá a ta žlutá gerbera ta teda je. Zdravím.

    ReplyDelete
  4. Myslím, že po pátém, šestém dítěti v tom budeš mít jasněji. ;)

    ReplyDelete