Monday, April 22, 2013

Amálka

Brabi sice všechno prozradila, ale co bych to byla za maminku - blogerku, která by nenapsala příspěvek sama k takovému zázraku jako je narození mláděte.
 
 
Amália naše "milovaná", 17. 4. 2013, 3820 gramů, 52 cm
 
 
Náš cvalíček se narodil ještě skoro ve dveřích do nemocnice v nejteplejší den tohoto roku, svítilo slunce, obloha byla krásně modrá a teploměr se vyšplhal na 31 stupňů.
Dva dny jsme si poležely v porodnici a od pátku jsme doma. Je mi nesrovnatelně lépe než po prvním porodu a tak už jsme byli i na procházce a na návštěvě španělské rodiny. Amálka je prozatím velice hodné a tiché miminko, na což nejsem po ubrečeném Andrýskovi zvyklá :). Ale nechci nic zakřiknout! Ondrášek nás překvapil, vzal vše do svých rukou a stal se z něj milující bráška - ochranitel. Tatínek se zamiloval až po uši a už teď si brousí drápy na potenciální nápadníky své dcery ;). Prožíváme teď jako rodina snad to nejkrásnější období. :)



 
 
Všem, kteří mi psali na jiné blogy nebo na facebook, ze srdce moc děkuju za krásná slova :).
 


12 comments:

  1. Zdravi, stesti, lasku a porozumneni. Vic snad ani k zivotu clovek nepotrebuje. At vam to krasne obdobi vydrzi cely zivot.

    ReplyDelete
  2. Gratuluji k nádherné holčičce s překrásným jménem a přeji jí hodně zdravíčka a štěstíčka.

    ReplyDelete
  3. Ahoj Amálečko :-)
    Žasnu tady nad fotkama, dojatej zamilovanej tatínek, něžný bratříček se sestřičkou - takovéhle fotky jsem taky nedávno dělala, už je to rok, hrozně to uteklo. Tak si to teď užijte plnými doušky a hlavně - foťte a trošku i točte, ať se jednou můžete koukat, jak to bylo hezký :-)

    ReplyDelete
  4. co dodat, je to dojemne,krasne, neopakovatelne, krehke, uzasne i vecne...prejeme jen dobre. :)

    ReplyDelete
  5. Amálka je pohádková kouzelná vílečka, takové bytosti přinesou každé rodině štěstí. A co přejeme my jí? Aby se jí líbilo na světě, aby z ní vyrostla krásná a moudrá dívka, přesně jako její maminka, ale teď co je ještě maličké mláďátko, aby vám proslunila každý den tak, jak to jen holčičky dovedou, aby si táta i bráška užili a se srdcem rytířů se o ni brali. A mámo, nakup mašličky, berušky, srdíčkové látky a kraječky, budeš to potřebovat :+DDD

    ReplyDelete
  6. na tuhle zprávu jsem čekala :-) přeji vám vše dobré a boží požehnání malé princezně!

    ReplyDelete
  7. Také gratuluji k miminku Amálce, ať je hodná a spokojená celý život a vy ostatní samozřejmě s ní :-)

    ReplyDelete
  8. Moc vám to všem sluší. A velice oceňuji, že jste porod naplánovali na den tvých narozenin. Ty si, plus mínus nějaký den, po těch dvaadvaceti letech už pamatuji, takže má Amálka šanci, že si vzpomenu i na ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. právě proto to tak Miška naplánovala ;)

      Delete
  9. Joj, tak to gratulujem. A nech sa život darí. Vždy v radosti a láske. :)
    Leti.

    ReplyDelete
  10. Posilam moc velkou gratulaci, Amalia je krasne miminko a s tatinkem a braskou ji to moc slusi.

    ReplyDelete
  11. Děkuji za krásné komentáře :) :) :)

    ReplyDelete