Thursday, March 28, 2013

Předěláno

Jak bylo ještě před měsícem. Vymalováno, nábytek, záclony, plno květin, fotky na stěnách a dneškem taky polštářky, jako poslední doplněk do trucárny, pokojíku pro hosty, luxusní části domu, příležitostné schovávačky.... Teď je laděno do šedo-růžovo-fialové barvy, protože návštěva, která příští týden přijede, bude dáma :). Snad se jí u nás bude líbit.

před



po


 
Mým klukům začalo dneškem volno. Tomu velkýmu jen do úterý, ale ten malý se mnou bude ještě celý příští týden doma. Velikonoční prázdniny mají něco do sebe. Snad se dovyprší (od vánoc přestalo na pár dní a má pršet přes celé svátky. No, někde sněží, že) a my se taky budem moct jít projít ven, jinak nevím, co s tím lumpíkem budu doma dělat ;).
 
 

13 comments:

  1. Téda téda téda, jak by řekl Evžen, milý od princezny Lociky, tedy momentální objekt touhy a lásky naší větší vílky. To je tak pěkné, že jsem připravená vyskočit a předělat si obyváček. Tedy vymalovat, co to tam máš na té zdi, to je tak příjemné a jako ze staroromantickoanglického cihlového zámečku. Tam by bydlela např. Agatha Christie s velkou chutí a pak by tam poslala pana Poirota se zapeklitým příběhem, ovšem s velkým romantickým pozadím. Prozradíš jestli jsou to tapety nebo jsi to vymalovala štětečkem? Prosím prosím? Ruším vlny na zdi v obýváku, moře pryč už se mi omrzelo, chci růže :+D, doufám že se nezlobíš? totiž já to myslím mám po mámě a ty taky, někde něco spatříme, letíme domů a půl baráku letí pryč a druhá se od základu mění. No tak jo, ale ty s tím velkým miminkem neustále v náručí, prosím už nic nepředělávej, je to dokonalé.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sáro, v pokojíku jsou tapety na 1,5 zdi a trochu malby. Měl to být pokoj pro miminko a chtěla jsem jemnou barvu pro možnost kombinování. Nakonec z toho vyšlo toto a jsem spokojená. Tapety jsou úžasná věc! Tyto jsou vlastně imitace štuky, není na nich vidět žádná šmouha, účel splněn.
      Smaž vlny (ikdyž jsou krásný) a určitě něco přetvoř, budu se těšit na nový výsledek :)!

      Delete
  2. Míšo, mě by se u vás líbilo. Návštěva bude určitě spokojená. Užijte si krásné Velikonoce .... Věra

    ReplyDelete
  3. Moc se to povedlo, krásné. Jeden pokoj po druhém dostává svůj půvab. V takovém pokojíku se bude jistě návštěvě krásně bydlet ;)

    ReplyDelete
  4. tak to je ku.va zmena! krásna!

    ReplyDelete
  5. Je to dokonalé a ty barvy! Návštěva bude určitě nadšená a hezky se u Vás zabydlí :-)

    ReplyDelete
  6. Ještě mne napadá, pokud nemáš teď co šít, šla bych do igelitových kaťat a pláštěnky pro malého. Ať můžete vyrazit ven cápat do kaluží :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...něco nepromokavého, že? A možná trošku otepleného. ;)

      Delete
    2. U nás jedině nepromokavého :D pořád lije!

      Delete