Monday, February 11, 2013

Bylo nezbytně nutné

ušít NĚCO na přenášení autíček (popřípadě jiných hraček, ale to většinou nehrozí) po domě.
 
Na auta látka s auty. Jak jinak. A zbyl taky kousek na sedák na židličku. Malý pán je velmi spokojen. Já jsem trochu zklamaná, myslela jsem si, že s tou použitou výztuží bude mít košíček pevnější tvar. Příště použiju ještě něco navíc. :)
 



 

7 comments:

  1. To je bezvadné praktické zařízení, to by u nás Matýsek jistě ocenil. A moc hezká látka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Báro, látku jsem koupila u Melluzínky tady http://www.umelluzinky.cz/ a měla bys pořídit něco podobnýho, je fakt, že je zařízení v každodenní pohotovosti ;). A když není šitý, tak nějaký, jak psala Sára, zaštrachaný košík ve skříni. :)

      Delete
  2. Hezký, moc a taky, jak Ondra chodí po bytě s kabelou. My taky, my jsme ale nešili, vytáhli jsme všechny staré obnošené a nepoužívané, nevím proč schovávané kabelky a taštičky a teď jsou plné autíček, hřebínků, zrcátek, panenek, kapesníčků, mých lesků na rty, no a když něco nemůžu najít, bude to určitě v některé z mých kabelek, které jsou ovšem už taky poschovávané, takže střežím klíče, peněženku a doklady jako voko v hlavě.

    ReplyDelete
  3. Je vidět, že je velmi spokojený, maminka se zase vytáhla;)

    S dětma je občas i legranda, viďte? Sáro hlídej, hlídej, takové rozstříhané doklady je průšvih ;)

    ReplyDelete
  4. :) :) hihi, Sáro, já jsem jednou po návštěvě naší malé sousedky hledala den a půl klíče od bytu! Takové ty strašně drahé klíče s bezpečnostním kódováním od společných dveří atd. Byly schované v krabici s hračkami. Teď už to vím!! Taky ty doklady a peněženku mám raději z dosahu, člověk (dospělý) nikdy neví. Ikdyž těhotenská debilitou´, pardon, bystrost.....no co si budem povídat. Švagr mi donesl klíče, když k nám dorazil, hověly si v zámku, z venku, od předešlého dne!

    ReplyDelete
  5. parádní autotaška. Jsi strašně moc šikovná. Úžasný :) Občas taky něco hledám, hlavně ve vlastní tašce. Občas mi ale taky "někdo" strčí třeba brýle do ledničky nebo peněženku do pračky, ale to fakt velmi zřídka :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju!! Ale Radunko, že si propíráš špinavý prachy to jsme nevěděli! :D

      Delete