Sunday, December 16, 2012

Už za týden

přijde Ježišek, museli jsme honem ještě napsat DOPIS! Ondřej to bere velmi vážně, těší se, je shovívavý, že dopis ještě stále čeká za oknem, zamiloval se do pradávné krásné pohádky Tři oříšky pro Popelku, poslouchá každý den adventní vyprávění a zpívá si koledy (i v angličtině), krade mi cukroví spolu s tatínkem a tak vůbec to u nás vypadá hodně počesku. Upekla jsem 7 druhů cukroví, malá množství, ale i tak jsem toho včera o půlnoci měla plné voči ;). Víc už dělat nebudu, už by mě to nebavilo a o nucení se do něčeho to přece není. Ještě se pokusím stihnout ušít pár dárků. Pokud ne, v pátek nakoupím, co bude potřeba :). Máme za sebou moc fajn víkend, vy snad taky!
 




5 comments:

  1. jé Míšo, ty jsi úplná cukrářka. My jsme Ježíškovi chtěli psát dnes, a tys mi připomněla, že jsme na to zase zapomněli...tak snad zítra. Dárky už mám, tak ta přání budu muset nějak nenápadně korigovat :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) O korigování mi povídej! Já se snažila, jak to šlo, ale dítě má svou utkvělou představu, tak se trochu toho našeho nadělování bojím, protože mu vyhověno není. No, to je život! ;)

      Delete
  2. Je dobře, že jste si užili hezký víkend :) Koukám, že Ondrášek si maluje Ježíškovi o auto. Jasně, co jiného by si mohl přát, žejo? ;) Co to je na té poslední fotce?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brabi, na poslední fotce je okraj tácu z předposlední fotky :). Líbil se mi, moc! :)

      Delete
  3. No pekné, po kratšej pauze som sem opäť zablúdil, a tu tóóóľko článkov s vianočnou atmosférou! Príjemné... ;-)
    A musím pochváliť fotky, radosť pozerať!

    ReplyDelete