Sunday, December 2, 2012

Štafetová jedenáctka a výlet za mlýny

Byla jsem poctěna a od milé Letitie jsem dostala tyto otázky:

1. Obľúbený predmet? (školský predmet, alebo vec - nechám na vás)
fotoaparát, a ten školní hudební výchova

2. Obľúbený materiál?
dřevo

3. Obľúbená činnosť?
uspávání dítka

4. Obľúbená technika?
háčkování

5. Obľúbený relax?
jako dnes pěkný výlet nebo cvičení jógy

6. Obľúbený nápoj?
čaj - vanilkový rooibos s mlékem a lžičkou medu

7. Obľúbená literatúra?
beletrie a v poslední době čtivo o emoční inteligenci

8. Obľúbený kraj?
obecně hornatý, lesnatý

9. Obľúbené zviera /kvet/?
pes, vlk, kočka.../ narcis, pomněnka

10. Obľúbená rozprávka?
Od Zdeňka Svěráka Vyprávění tatínka Šímy

11. Obľúbené tradície?
vánoční, slavení advetu, krájení jablíček, pečení cukroví...


Leti znovu děkuji za štafetový kolík, já se ale omlouvám, že se u mne zastaví a nepošlu ho dál.

pár fotek z dnešního dne







 

6 comments:

  1. Tak jsem si to o tobe precetla.Kdyz jsem videla prvni fotku tak jsem si rekla ze to vypada na pekny podzim a o kousek dal uz je snih a zima.Koukam ze tam mate take plno vetraku.

    ReplyDelete
  2. Tak přece jste vyrazili na výlet. Už to bylo doma dlouhé, viď? První a poslední fotka-proměny v jednom dni? Zajeli jste si na Pyreneje na sníh? Je to fajn, Andrýsek vypadá spokojeně.

    ReplyDelete
  3. Páni, tolik sněhu to je úžasný, vy už stavíte sněhuláky, závidím... Teda vy se s těma větrníkama neto nešmrdolíte jako tady na Moravě, máme myslím 3, vy když větrné elektrárny tak aspoň stovku. Máš tu fotku naživo? Byli jste pod nimi? To je kravál co? Nevím jestli bych šla po té cestě v klidu. Prý z toho křídla může odlétnout kus ledu a pěkně někoho trefit.

    ReplyDelete
  4. Byli jsme kousek za domem. Máme tu takové kopečky se spoustou mlýnů, kterých je po Španělsku spousta. Myslím, že Španělsko je největším výrobcem větrné energie v Evropě a snad druhá země na světě. Ono, na tu rozlohu je tu málo obyvatel, tak to tolik nevadí. Přímo pod mlýny jsme byli, už po několikáté a teď jsme si zkrátka chtěli sáhnout na sníh.
    Výlet byl čistě improvizační. Ráno jsme si vyjeli do sousedního městečka, kde se slavil svatý Ondřej a při té příležitosti se tam pořádaly trhy. Moc jsme toho neviděli, koupili jsme si jen ekologický domácí ovčí sýr a spontánně prchli, protože tam bylo na naše tři nátury moc lidí a hluku. A cestou domů jsme objížděli vesničky a kopečky až jsme si postavili sněhuláka :).

    ReplyDelete
  5. Krásný fotky a krásnej výlet, závidím ten snížek a pohodu, no já bych ty trhy klidně s Andulkou obcházela dýl, ale ti moji dva kluci by mě taky nenechali :-)

    ReplyDelete
  6. to je ale zatroleně fotogenická krajinka :) Krásný, fakt. Ty obrázky mají velkou sílu. ;) A můj miláček je prostě k zulíbání ;)

    ReplyDelete