Wednesday, December 12, 2012

Košíčky a možná ne do koupelny


 
 
Pro jednu romantickou dušičku. Když nebude místo v koupelně, dají se košíčky použít na mnoho jiných způsobů. Líbí se i mým neromantickým mužským, tak budu dělat další i pro nás :).
 

7 comments:

  1. Misho dobry napad ,daji se pouzit kdekoliv a vypada to hezky.

    ReplyDelete
  2. Košíčky sú naozaj krásne. Zvlášť, keď si ich takto pekne naaranžovala s orieškami. :)

    ReplyDelete
  3. Milé dámy, moc děkuji!!! :) Laskavá slova jsou jako balzám na duši. :)

    Leti, máme oříšky všude. Moje těhotenské chutě tu vládnou, na oříšky chodí i ti moji chlapi. Proč ne, je to zdravé, ale taaaak drahé. ;)

    ReplyDelete
  4. Je pěkné, když je na stole všechno v jednom stylu. Takže prostírání i košíčky na různé dobrůtky a jistě vymyslíš i další ... potom nám to zase ukaž :))Tak mne napadá, že by se daly obháčkovat jako doplněk na stůl i různé skleničky jako vázičky, svícny apod. Myslím, že něco takového už máš.
    Připomněla jsi mi, že jsem si kdysi v minulém století vyráběla něco na stůl, co mám schované a měla bych to oprášit a nabídnout k nahlédnutí......

    ReplyDelete
  5. Je to moc krásné, něžné čisté romantické, jako za starých časů. Mám křeč v ruce a tudíž přestávku, už mám 5 čepic a skoro 2 vestičky upletené, ještě zbývají další 2 vesty a do všeho všít bílý kožíšek, nevím jestli to stihnu, ale snažím se. Nakonec bambule a šňůrky a ježíšek múže přijít, Lisetka mi volá každý den proč nepřijdu, proč nebyl babinec a jestli peču cukroví, kočička moje, co jí mám říkat nevíte někdo?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) jeminkote, ty jsi šikovná! 5 čepic a 4 vestičky!! To bude krása, snad nám je ukážeš na skřítcích :). Jak tak koukám, tak jsme na tom všechny podobně. Čas od času nás chytne manie a to se ruka nestačí ohánět a pak je z toho křeč. Tak foukám na bebí, snad to bude brzo dobrý, protože Ježíšek musí být připravený, že jo. A cukroví už jsi napekla a ozdoby navěšela nejlépe je i vyrobila a byteček je jako ze škatulky... no prostě :).

      Delete