Friday, November 30, 2012

Začíná advent, u nás pomalu, ztuha ;)

Dnes mám zoufale líný den, kdy mi nic nejde a ani nápady se nehrnou. Chtěla jsem udělat adventní věneček, ale mám zkrátka okno. Měla jsem doma jen velký ratanový věnec na dveře, tak jsem ozdobila alespoň ten a nakonec pomalovala stříbrnou konturkou velkou skleněnou ikeáckou vázu a tři malé svícínky. Ondřej potom taky, pochopitelně. To vše na ven, za okno. I ty fotky jsou nic moc, s bleskem je to děs a bez blesku je to zase rozmazané. Zítra snad budu mít lepší den a k něčemu to i povede. :)

 



 

9 comments:

  1. dnes jsem objevila tvůj milý blog, třeba si najdeš chvilku a podíváš se ke mně. hezký víkend. soňa

    ReplyDelete
  2. Jak ztuha? Vždyť je to krásný, poznávám tvoje hezounké vločky na sklenicích. Prima nápad. :)

    ReplyDelete
  3. To poznám, keď človek chce niečo urobiť a zrazu zistí, že nemá z čoho...
    My budeme tvoriť adventný veniec až zajtra, ale tiež nemáme čečinu. Tak asi len vytiahnem ten vlaňajší zo slaného cesta (uvidíme, či nás mladý donúti natrieť ho na zeleno - vlani mal reči, že veniec má byť zelený aby symbolizoval nový (večný) život. :))
    Želám vám radostný advent
    Leti.

    PS: Tuším som pozvánku k hre 11 napísala do staršieho príspevku - ale však si ju už našla aj sama. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) a už vím, jak to s vaším věnečkem dopadlo, tak trošku šibalsky ;). To se mi líbí!!

      Delete
  4. Co to André dělá? Ten poslední obrázek, to je nádherný věneček, krutibrko, že bych po upečení narozeninového dortu a víkendu s počtem dětí 4, tedy necelým, a učením Lisetky anglické odrhovačky a brontosaurovské krásné zimní písničky a taky trošku ne moc, poblinkaného bytu od Bastyška, povstala z polohy ležmo a šla uvít věnec?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neee, Saro, já nevila, já koupila....to bych si dala, ještě toto ušmrdolichat. Po takovém víkendu se musí zůstat v poloze ležmo a až přijde chuť, tak utřít aspoň to poblinkatý ;).

      Delete
  5. Jéé, tak dlouho jsem tu nebyla a tolik novejch článků!
    Výzdobu máš pěkňoučkou, co to povídáš..věneček na dveřích máme shodou náhod velmi podobný. Tedy zlatý ratanový a já na něj připevnila slaměno-červené vločky, andílky, mašličku :-) Ale to už loni, letos jsem se dostala leda tak k ozdobeným oknům, adventnímu kalendáři pro děti a věnečku. No jo, mít prosinčátko je zajímavé, já se místo pečení cukroví raději věnuji oslavě svého tříleťáčka :-)
    Ondřej je šikovný, zvládne hvězdičky? Paráda!

    ReplyDelete