Sunday, October 28, 2012

Tygři se zatím neomrzeli






 



„Život není utrpení ani blaho. Život je prázdné plátno a člověk musí být velmi dovedný.“
 
Osho
 
 
Fotky z procházky jsou z týdne. Od včera je naše oblečení víc zateplené :). Doma je dobře, útulno, posloucháme cvrkot ptáků, pískot delfínů, hučené vody, malujeme, hrajeme si, cvičíme. A. se naučil obstojně kotrmelec, ve svém slovníku posílil sloveso "chci" a "proč" a mne k večeru brní hlava. :)Pletu a háčkuju a mám neustálou chuť na něco dobrého s chutným čajem. Mám nový úlovek, čaj s pomerančem, skořicí, lékořicí...krásně voní a stejně dobře chutí. Začínáme promýšlet vánoční rodinnou logistiku a samozřejmě, že už pomalu sháním i dárky.
Všem přeji příjemný start do nového týdne!
M.

10 comments:

  1. Misho ten tvuj tygr je teda fesak.Copak to pletes, je to hezka barva.

    ReplyDelete
  2. Tygři jsou čím dál lepší, brzy budeš profik ;) Nám se tady na dnešek (přesně dle předpovědi) ochladilo, vytáhla jsem kozačky a kabát, co naplat. Ale brzy bude jaro ;)

    ReplyDelete
  3. Koukám, že to je růžové?? To je pro koho?? Já už jsem vánoční logistiku letos splnila. Mám napakováno v gauči. Ale růžové néé, to už u nás nehrozí.

    ReplyDelete
  4. Hmm, že by chutě a růžová barva byly předzvěstí něčeho nového, pěkného? Tygřík je úžasný, hned může vyrazit do džungle.

    ReplyDelete
  5. Tygra maluju často, tak pravda, vychytávám detaily :). To růžové pletené je pro moji neteřinku, snad k vánocům. Doufám, že to vyjde a celé to nevypářu. :)

    ReplyDelete
  6. Ty jsi zase čarovala s foťákem a i jinak, bezva. Doufám, že se tygřík zahojil brouček malej. Vždycky při nějaké ráně všichni všechno pustíme a letíme tam a co za tu chvíli proletí hlavou. Teď momentálně je v největším ohrožení Maty,on prostě neuzná, že do jakékoli vody může bez okolků v zimě v létě vstoupit, oblečen, obut, jestli on to nemá po taťkovi :+D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A. je klidný dítě, skoro mě překvapilo, že si něco udělal! :) Matyášek je jiného zrna, to bylo vidět! :)

      Delete
  7. Zdravíme blonďatého tygra a jeho maminku a tak..krásný zátišíčka a to pletení vypadá moc krásně, nepárej to :-D

    ReplyDelete