Tuesday, October 23, 2012

A máme houby!







 


Minulý pátek zůstal A. ze školy doma, protože jeho běžná rýma vykypěla do peprnější podoby. Prý to tak bude až do května :D. Zvykám si a dělám zásoby kapesníků. Bylo celý víkend šedo-černo, pršelo a bouřilo a na naší zahrádce se nám potom vyrojily houbičky v hojném počtu. Nakoupila jsem cibuloviny, které jsem loni neměla (sehnala jsem sněženky!!!) a chystám se je zasadit, dokud není venku moc zima. Dnes ráno jsme vyjížděli z domu a byla mlha hustá jako kaše, odpoledne ale za to bylo krásně. Udělali jsme si doma trošku podzimní výzdobu a konečně jsem nalepila v kuchyni metr na měření dítka, doufám, že sousedům při ranním poklusu do práce naše infantilní dekorace udělá radost! ;)

5 comments:

  1. Myslím, že sousedi budou rozpačitě koukat a potom si někteří (donuceni dětmi) udělají taky nějakou výzdobu ;) Dívám se, že už máš hyacinty ve vodě a do Vánoc ti pokvetou! Andrýsek přesně podle svojí nátury skládá panáčky do přesné línie, jako auta ;)Tak se brzy uzdravte. U nás tohle počasí zřejmě vypukne od zítra, má se hodně ochladit a bude škaredě, honem zítra vyryju a poschovávám zbytky kvítek.

    ReplyDelete
  2. sousedi budou koukat a pak se usmějí a to je účel! Andrýsek a jeho nátura? Když se koukám na kteroukoliv fotku, vidím tam stopy velmi silně puntičkářsky založené..A protože tatínek je stejnej, jaký má to dítě, chudák, být? Takže všechno má v lati, barevně sladěné a precizní. Ono se to hodí, protože dělat binec jde časem samo od sebe. :)

    ReplyDelete
  3. Misho, máte to doma moc útulné a podzimní, je to krása!
    A koukám, že v lati jsou, myslím, Igráčci? Donedávna jsem nevěděla, že ještě existujou :-)
    Pořádkumilovného synáčka Ti závidím, náš Kulíšek dokáže udělat bordýlek v minutě, akorát potom nechápu tu nechuť to všechno zase uklidit. Někdy použiju i násilíčko. Tak aspoň Copaťoučká snad v tomto bude po mně :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copaťoučká bude určitě pořídkumilovná po tobě, někde se musí přece najít životní rovnováha :D. Násilíčko taky občas používáme, někdy to prostě nejde jinak! ;)
      Igráčci jsou ryze španělští, pochází z 80. let!

      Delete
    2. Jé, děkuju za povzbuzení. Opravdu věřím tomu, že co mě štve na starším, bude OK na dcerušce. Asi bych měla brát život víc jak jde a vykašlat se na blbostě :-)
      A Vám hezký podzim..

      Delete