Wednesday, August 29, 2012

Poslední zastaveníčko v Čechách














8 comments:

  1. No teda, vy jste samý výlet! :)
    Ten hrozen v protisvětle je krásný...

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jo, ten hrozen, kvůli té fotce jsem si dnes koupila 1,5 kg hroznů...sladkých :)

      Delete
  2. Krasne letni fotky,kluci si to spolecne pekne uzivaji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji Ello!!! Nevím, Andrés si užíval, ale ten starší, myslím, tak trochu trpěl s tím "děckem" :). Moje dítě je ale poznamenané a každý den o svém hrdinovi vypráví a imituje jeho mluvu a gesta!

      Delete
  3. Ano, užívají a přímo hltají blbinky, které ještě neznali ;) To je krása, kolik barev může mít břečtan. A to víno je sladké od podívání :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já věděla, že ten hrozen vína tě nenechá chladnou! :D Já jsem si dnes přes jedno kilíčko takových žlutých hroznů koupila a dobrou polovinu jsme my ovocožravci už snědli. :)

      Delete
  4. Mě se líbí ten obrázek lesního zeleného chrámu, tam byla určitě i ozvěna, je zajímavé jak lidstvo nevědomky vnímá přírodu a pak postaví třeba lomená chrámová okna, podloubí, která nechají obrůst zelenými listy, vysoké auly s mnoha vchody, no není to vzor vysokého listnatého lesa?

    ReplyDelete
  5. O, i ti velci si to uzivali. Myslim, ze byli sami prekvapeni, jak moc dokaze zapusobit a zavrtat se do srdicka takovy maly rozumbrada. Je jako ziva voda, nekdy divoka, nekdy laskave malatna, ale pokazde osvezujici a rozradostnujici. V tomhle veku jsou deti fantasticke. A to vase nam navic dalo hodne vysoko latku pokud jde o znalost cizich jayzku. Takze jdem lezet do knih. :)

    ReplyDelete