Tuesday, July 31, 2012

Na prázdninách








Psí holčičce u nás končí prázdniny a odjíždí za Celestinkou domů. Určitě se na sebe už moc těšily ;).
Dostala jsem dárkem tu oranžovou kuličkovou rostlinku a vůbec nevím co je to zač. Musím se podívat na internet, odkud pochází, jak se množí...
Při focení ibišku na zahradě jsem zcela náhodou vyfotila toho činorodého čmeláka, který byl celý od pylu. Když se snažil se očistit, málem mi spadl do objektivu :D.

6 comments:

  1. Myslím, že túto rastlinku u nás predávali pod názvom "domáce šťastie", tak potom keď budeš hľadať, môžeš skúsiť tento (asi ľudový) názov.
    Inak pekné zábery. Psík vyzerá akoby už zamyslene hľadel do diaľky... čmeliačik tak zaneprázdnený... a vôbec, úžasné detaily.

    Želám radostné dni.
    Leti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaale domaci stesti ja vlastne znam, jen jsem ho asi nevidela nikdy kvest! :) Moc dekuji za pochvalu a radu.

      Mila Leti i ja Tobe preji prijemne letni dny!

      Delete
  2. Ahoj Ejminko. Nestačím se divit, jak hezky pózuješ, protože já tě mám na všech fotkách rozmáznutou, zezadu nebo bez čenichu, který máš věčně zapíchnutý někomu do rukávu nebo do hlíny. :) Těším se na tebe, Doubravka a Kryštůfek taky :) Vím, že jsi byla spokojená a pobyt na zahradě se ti líbil. Jsem ráda a děkuji, že jsi byla přijata pod ochranná křídla, zatímco jsme byli pryč.

    ReplyDelete
  3. KORÁLOVKA ANDSKÁ NERTERA GRANADENSIS to je ta kytička, tady bubu jsem v budíkově a píšu na zazině počítači, tak dobrou noc, Ejminku bych nepoznala, ta je nafocená, jako filmová hvězda. Ty jsi sama? Příští babinec je na koupališti na Riviéře, přijďte někdo za námi aspoň na popovídání po krk ve vodě.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saro, moc diky za radu. Na Rivieru radi zajdeme, ale urcite se predtim ozvu. :) papa

      Delete
  4. To je krásný nápad ta Riviera, třeba to výjde.

    ReplyDelete