Thursday, June 21, 2012

Poslední dny u nás

Stůl v obýváku se stal na dobu neurčitou hlavním jízdním tahem, koupalištěm, místem nehod, nádražím... no zkrátka, panuje tu malá dětská ruka. Můj tchán je z toho na nervy, prý má mít dítě svůj koutek, pokoj, kde si může hrát, zbytek domu má být nedotčen. Já si myslím něco jiného. Nervy si po takových návštěvách uklidňuji právě pohledem na stopy našeho dítka. :)
Dneska opět budeme večer fandit fotbalistům ;)
Zítra je poslední den, kdy půjde A. do školky. Koupili jsme květiny a vyrobili levandulová srdíčka na památku. Snad se budou vychovatelkám líbit. Nám se jejich přístup k dětem líbil moc!





19 comments:

  1. Mozna by nekdy bylo krasne, kdyby si ty deti hraly treba v tom pokoji...ale deti chteji byt u toho, kde se to vsechno deje. My jsme rezignovali a ditko ma koutek i v obyvaku...a pak na stole...a na gauci :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jo, my taky zacali jen tim koutkem. :). Slunicka nase.

      Delete
  2. I wish you happy summertime Misha !

    ReplyDelete
  3. Vy jste ostříhaní! Aspoň teda někteří. :)

    ReplyDelete
  4. Misho Ondrasek vi k cemu ten stul je ,byla by skoda kdyby se nepouzival.Skoda ze Cesi prohrali vy jste se tak hezky ozdobili.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila Ello, moc diky za komentar. Obytne prostory se maji obyvat a ne zdobit, ze jo! Dekuji za prizen :D. Cesi sice nepostoupili, ale my jsme prevlekli kabaty a vyplatilo se az do finale :D

      Delete
  5. Kdeže loňské lokýnky jsou......;( A máme dalšího kluka, už ne drobečka. Děláš dobře Míšo, tohle hraní je důležitější, než naše dospělé kafe na stole,tečka. Srdíčka vypadají tak krásně, že se jim musí líbit! Těšíme se na vás, už mám překvapení ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alko, z drobecka se stal kluk uz pred ostrihanim, ted ma asi vic smrnc, si myslim :). Srdicka se snad libila, nikdo mi nic nerekl, jen pani ucitelka trochu plakala, kdyz se loucila se svym malym skolackem. Bylo to dojemne. Andres stale kazdy den popisuje sve zazitky ze skolky, je videt, jak moc je takova instituce dulezita pro takove prcky! Taky se na vas moc tesime, prekvapeni nemame!!! :D

      Delete
  6. Alko, tím překvapením myslíš, žes jim přestěhovala nábytek a vymalovala ložnici na brčálově zelenou? Ježyš, jestli jsem teď něco nevykecal! ;)))

    ReplyDelete
  7. klučičí sestřih je prima, hlavně v létě :) A hraní v koutku? Jejda, to by byla otrava :D Já myslela, že překvapení bude ten příšernej podnájemník, ale koukám, že šlo jen o vymalování. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Podnájemník? Ale ne, ten je docela v pohodě. Mohl by jenom míň kouřit, protože to tam fakt smrdí, ale to se snad dá vyvětrat. V nejhorším se to znovu vymaluje... :)

      Delete
    2. Hahahaaaa, vy jste proste moji! Nechavate mne naprosto v klidu, jen se vzdycky tesim na dalsi komentar ;)

      Delete
  8. Nebýt toho, že Míšu celý její život vy dva takhle trénujete, možná by na to naletěla. Ale protože už je opráskaná, myslí si o tom svoje......;)

    ReplyDelete
  9. Keď tak pozerám na tie vlajočky na lícach... ešte dobre, že Česko prehralo s Portugalskom, lebo keby hralo proti Španielsku, mali by ste to doma ťažké. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdepak Lojzo, nemeli bychom to doma tezke! Podporovali bychom viteze a litovali porazenych :D.

      Delete
  10. Hihi - podnájemník a brčálová :-D
    Všechno nej nej tříleťáčkovi - dalšímu ostříhanému klukovi, taky jsem nevydržela ta horka a vzdala krásné Zmatlíkovské plavé vlásky svého synka, teď si všichni ti naši kluci můžou podat ruce, jestlipak bychom si je zezadu poznaly? :-D
    Vlajky Vám moc sluší, a když Češi nepostoupili, namalovali jste si ještě španělské?
    Tchán ať si trhne levou zadní, my máme hračky taky všude a mně se to mooc líbí! Jenom o ně občas zakopávám, chtělo by to větší prostor, nejméně obývák velikosti tělocvičny :-)
    Hezkou dovolenou Vám třem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Na fotkach jsem si vsimla, ze jsou to proste takova kluciska. Vzdyt kdo ma ty lokynky umyvat rvoucimu peroucimu se malemu tygrovi, ze jo. ;)
      Vlajky jsme malovali i spanelske, ale tentokrat jsem se tomu vyhla ja, narozdil od muze, u ktereho to niiiikdo nikdy necekal :D
      Tak prostor snad nekdy vetsi mit budete. Zatim si se uzivat plnymi dousky :)
      Dekuji za komentar :)

      Delete